Senic Brasov

Senic inovează conceptul de producție și distribuție alimentară!

Lanţul de magazine Senic Gross&Market este o afacere cu capital 100% românesc care s-a impus pe piaţa supermarket-urilor din România prin calitatea serviciilor şi a produselor oferite.

2 decenii de inovație, experiență și pasiune

Compania a luat naştere în anul 1994 având ca principal obiect de activitate distribuţia produselor alimentare care se realizează atât de la sediul central din Craiova cât şi prin punctul de lucru din Bucureşti.

Din dorința de a oferi produse de cea mai bună calitate, în anul 2004 compania a achiziționat fabrica de dulciuri „CERNA“ din Drobeta Turnu-Severin, precum şi o linie de producţie cu o capacitate de aproximativ 60 tone/lună.

Ulterior, în anul 2015 a fost achiziţionată o nouă linie de producţie cu o capacitate de 120 tone/lună, iar începând cu anul 2016 compania a început să să producă 450 tone/lună, de dulciuri fabricate după rețete vechi de peste 50 de ani, cu creme și ingrediente tradiționale, datorită achiziționării unor noi linii tehnologice cu randamente superioare.

În cei 27 ani de la inființare compania a acumulat o vastă experiență și cunostințe în domeniul fabricării a peste 700 de articole marcă proprie: dulciuri, articole destinate îngrijirii personale, prăjituri și fursecuri, chips-uri sau băuturi răcoritoare, devenind un important furnizor de produse de patiserie la nivel național.

SENIC Gross&Market o rețea de magazine de tip Cash and carry cu capital 100 % românesc

Din dorința de a oferi prețuri dinamice în funcție de cantitatea achiziționată, compania a creat și un lanț de magazine de tip Cash and carry – Senic Gross&Market – prin intermediul cărora pune la dispoziţia clienţilor săi o gamă variată de produse.

Peste 6000 de articole, alimente de bază cafea, băuturi alcoolice, sucuri, produse de curăţenie, produse de îngrijire personală, conserve, dulciuri, condimente, snacksuri, lactate, mezeluri, produse congelate, fructe și legume, pot fi achiziționate la preț avantajos, într-o atmosferă prietenoasă, unde procesul de cumpărare este facil, iar personalul este întotdeauna la dispoziția clienților.

Primul magazin Senic a fost deschis în anul 2017, în Drobeta-Turnu Severin. În 2019 a avut loc inaugurarea magazinului „Senic Gross&Market“ din Pitești iar în octombrie 2021 cel din Brașov.

În perioada următoare lanţul de magazine „Senic Gross&Market” se extinde cu o nouă locaţie, în Slatina, reprezentanţii companiei demonstrând astfel că o afacere se clădeşte în timp, prin furnizarea unor servicii de calitate care au câştigat un portofoliu din ce în ce mai mare de clienţi.

Prețuri din ce în ce mai mici!

Senic Gross&Market se adresează atât persoanelor fizice care vor să îşi facă cumpărăturile pentru casă, cât şi clienţilor persoane juridice, care caută cele mai avantajoase oferte pentru aprovizionarea propriilor afaceri.

Senic Gross&Market își dovedește excelența în managementul lanțului de distribuție, garantează control permanent și prospețime la cele mai înalte standarde pentru toate produsele și se bazează pe un concept de magazin, specific nevoilor clienților profesioniști. Disponibilitatea constantă a tuturor produselor, sub un singur acoperiș și în cantitățile necesare, expunerea eficientă a produselor îndreptată către autoservire, precum și orele extinse de program, sunt punctele de referință ale magazinelor.

În plus, clienții beneficiază de know-how-ul specific managementului de distribuție și de prețuri competitive, mai ales la achiziționarea mai multor bucăți din același produs.

Prețul este cel mai mare avantaj oferit de Senic Gross&Market pentru cumpărătorii săi, deoarece aceștia găsesc promoţii săptămânale și zilnice la toate categoriile de produse:

Promoții săptămânale

Promoții luni și marți

Promoții marți – vineri

Promoții miercuri și joi

Promoții vineri – duminică

Promoții sâmbătă și duminică

Program de lucru Senic Gross&Market:

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00

Sâmbătă – Duminică: 08:00–16:00

Adrese magazine Senic Gross&Market:

BRAȘOV: Str. Spicului, nr. 2

PITEȘTI: Strada Depozitelor, nr. 27

DROBETA-TURNU SEVERIN: Strada Mihai Viteazu, nr 3bis

SLATINA în curând…

Web: Senic Gross&Market

Facebook: https://www.facebook.com/senicgross

Citește și: Sfaturi: Cum putem preveni tâlhăria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *