luna iubirii la AFI Brașov

HOROSCOPUL DRAGOSTEI – februarie 2024 luna iubirii la AFI Brașov

2024 stă sub semnul norocului în ceea ce privește dragostea, pentru toate zodiile, dar predicția vine cu o condiție: să se socializeze mai mult și să se iasă din zona de confort. Cum vremea de afară nu prea inspiră la plimbări romantice sub clar de lună, în februarie putem sărbători luna iubirii la AFI Brașov, o destinație de timp liber în care să socializăm și să celebrăm dragostea în fiecare zi. Să ne reamintim ceea ce suntem și ceea ce iubim, cu cine suntem compatibili și ce înseamnă pentru fiecare dintre noi semnele și gesturile de iubire.

Vizitatorii mall-ului sunt întâmpinați luna aceasta cu o atmosferă desprinsă din filmele de dragoste, într-un decor cu inimi colorate, de toate dimensiunile, zone instagramabile menite să inspire la iubire și amintiri noi, de pus în ramă, ursuleți de pluș, mesaje care să ne reamintească cât de bine ne simțim atunci când iubim și suntem iubiți, mesaje care descriu iubirea așa cum o simte fiecare zodie. Cupidon a pregătit chiar și un foișor al dragostei în esplanadă, la etajul unu din mall și a lăsat și un ajutor fain care să fie martor al jurămintelor de iubire: Cupidbear, un urs roșu, desigur, din pluș.

Luna iubirii la AFI Brașov aduce concursuri cu premii super faine

În luna iubirii, AFI Brașov organizează și concursuri cu premii super faine pe conturile de social media, atât pe Facebook, cât și pe Instagram. Scrie și-n stele că anul acesta toate zodiile au nevoie de mai multă socializare ca să le scrie de bine în horoscopul dragostei, așa că organizatorii au pregătit experiențe faine la AFI Brașov: o cină romantică la Prato Corner de Ziua Îndrăgostiților, o cină cu preparate tradiționale la Sergiana de Dragobete.

2024 este un an bisect, cu 29 de zile, deci și cei născuți în data de 29 februarie se vor putea sărbători, fix de ziua lor. Pentru aceștia se oferă un voucher cadou care să le aducă multe experiențe faine la Trickshot, având în vedere că-și țin ziua o dată la 4 ani. Un burger #homemade, delicios și un cocktail pe terasa all seasons, cu cel mai fain view spre Tâmpa, bowling, biliard și alte jocuri alături de prietenii lor. Și desigur concursul cu urșii de pluș din decor oferiți cadou pentru a ne reaminti să ne bucurăm ca un copil atunci când iubim.

#FAINdeștiut că din ianuarie, clienții se pot bucura de conceptul Prato și în AFI Brasov. Noua locație, Prato Corner își propune să aducă savoarea și aromele Italiei și aduce cu titlu de noutate sandvișurile și foccacinele, care se găsesc exclusiv în această locație.

Invitație cadou la un super concert organizat pe 1 martie alături de Filarmonica Brașov

‘’Muzica pornește de la inimă și se adresează inimilor’’. Nu întâmplător, tot în luna dragostei AFI Brașov dă start unei campanii care oferă șansa unor surprize deosebite femeilor chiar de mărțișor: la cumpărături de minim 200 de lei din magazinele și locațiile din foodcourt-ul AFI Brașov este oferită o invitație cadou la un super concert organizat pe 1 martie alături de Filarmonica Brașov. VIVALDI ANOTIMPURILE – The New Sound of RICHTER. Invitațiile se ridică de la Info Desk, în baza bonului de cumpărături din perioada campaniei, în limita stocului disponibil.

Citește și: Se apropie cel mai mare târg de locuri de muncă din Brașov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *