Carnaval pe gheata pentru copii

„Carnaval pe gheață pentru copii” și „Petrecere costumată pe gheață” la inaugurarea „Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan”

La start de week-end, va avea loc ceva mai deosebit, ce va aduce cu siguranță distracție! Este vorba despre un „Carnaval pe gheață pentru copii” și „Petrecere costumată pe gheață” (ce se va desfășura vineri, 22 martie – între orele 18.00 – 20. 00) pe Patinoarul Olimpia!

Iar ca o avanpremieră și copiii au ocazia sa petreacă o perioadă memorabilă pe gheață! Între orele 10:00 – 12:00, are loc un „Carnaval pe gheață pentru elevii școlilor din județul Brașov”.

Inspirați de programul cu care „Reuniunea de patinaj din Brașov” și-a inaugurat sediul la începutul anului 1896, brașovenii, dar și turiștii sunt invitați pe 22 martie 2024, de la ora 18:00, la petrecerea costumată pe gheață, ce va marca ultima zi de patinoar la Baza Sportiva Olimpia, din acest sezon, dar și prima zi a celui mai tânăr muzeu din România! (Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan).

Intrarea și închiriatul patinelor vor fi gratuite la „Carnaval pe gheață pentru copii”, cu condiția ca participanții să fie costumați! Așa că întâlnirea va avea loc PE GHEAȚĂ!!!

Evenimentul este organizat de Muzeului Județean de Istorie Brașov în cadrul proiectului ,,Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan”, un proiect susținut în cadrul Programului RO – CULTURA!

Citește și: Cognac și Brandy de la alchimie la rafinament 2

One thought on “„Carnaval pe gheață pentru copii” și „Petrecere costumată pe gheață” la inaugurarea „Olimpia – Muzeul Sportului și Turismului Montan”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *