Invata germana limba germana pentru adulti 2

5 motive pentru care ar trebui să înveți germana ca adult

Cunoașterea unei limbi străine a devenit o necesitate în zilele noastre, dar alegerea uneia poate fi o decizie destul de dificilă. Mai jos vei regăsi 5 motive pentru care limba germana poate fi o alegere inspirată:

  1. Dacă dorești să-ți înființezi un business în Germania sau, de ce nu, să-l dezvolți pe cel existent în afara României, cunoașterea limbii partenerilor de afacere vă îmbunătățește relațiile și, prin urmare, crește șansele unei comunicari eficiente și de succes.
  2. Cunoașterea limbii germane vă mărește oportunitățile de angajare în cadrul companiilor germane din țară sau de oriunde din lume. Sunt tot mai căutați specialiștii cu cunoștințe de limba germană și, din păcate, nu există destui oameni calificați.
  3. Limba germană este a doua cea mai utilizată limbă științifică. Germania este al treilea cel mai mare contribuitor la cercetare și dezvoltare și oferă burse de cercetare oamenilor de știință.
  4. Turiștii din țările vorbitoare de limba germană călătoresc mult și sunt cei mai mari cheltuitori din lume atunci când sunt în vacanță. Aceștia apreciază când se întâlnesc cu un personal care cunoaște limba lor natală.
  5. Experiențele din călătorii pot fi mult mai memorabile nu numai în țările vorbitoare de limbă germană, ci și în multe alte țări europene în care limba germană este larg răspândită.

Dacă te-ai convins că limba germană este alegerea potrivită, îți voi prezenta în continuare cea mai bună modalitate prin care poți învăța limba germana: un curs la Centrul Gutenberg.

Această inițiativă pentru adulți își propune să sprijine prin cursuri online și resurse educaționale toate persoanele care vor să învețe germană. Centrul Gutenberg oferă o experiență de învățare completă și interactivă și rezultatele sunt vizibile: peste 400 de cursanți absolvenți.

Centrul Gutenberg organizează atât Cursuri de Limba Germană Online cu Profesor în format clasic, adică se axează pe învățarea limbii germane după cerințele încadrării în standardele lingvistice europene – vorbire, citire, scriere și înțelegere-, cât și Cursuri Conversaționale Online, unde ai posibilitatea de a-ți exersa cunoștințele dobândite la curs direct cu un vorbitor nativ de limba germană. Aici vei participa la sesiuni tematice și vei dezvolta vocabular specializat.

Cursurile sunt organizate pentru toate nivelurile de limbă, deci dacă nu ai mai avut tangențe cu limba germană te poți înscrie la nivelul A1.1, unde vei începe învățarea de la 0 alături de colegii tăi, sau, dacă totuși ai mai făcut germană poți alege un curs de nivel intermediar sau chiar avansat.

Nu știi care este nivelul tău de germana? Nu te îngrijora, echipa noastră te va ajuta cu o evaluare de nivel, de îndată ce achiziționezi cursul, pentru a se asigura că ești în grupa de învățare corectă.

Cursurile online aduc avantaje precum: costuri mai scăzute și comoditatea de a participa la sesiunile de germană din propria locuință, fără nevoia de deplasare. Fără timp pierdut în trafic, fără zgomotul unei lecții fizice.

Totuși, dacă încă nu te-am convins vrem să-ți mai propunem ceva: participă la o sesiune demonstrativă 100% gratuită a cursului de germană, ca să experimentezi de unul singur cum este să fii cursant, cum e trainerul sau care sunt metodele de predare folosite.

Nu te îngrijora, nu va fi deloc ca la școală! Nu ne bazăm lecțiile pe manuale învechite și nici pe dictare și scos la tablă, ci oferim ore interactive, dinamice, care au ca scop învățarea cât mai activă a conceptelor.

Ce mai aștepți, vizitează acum site-ul www.invatagermana.ro și descoperă limba germană la Centrul Gutenberg! Dacă ai întrebări sau nelămuriri ne poți lăsa un mesaj pe email la info@invatagermana.ro sau ne poți suna la +40 742 542 972. Te așteptăm!

Citește și: Platforma NaradiX va fi funcțională pe tot parcursul anului școlar 2021-2022

2 thoughts on “5 motive pentru care ar trebui să înveți germana ca adult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *