Circo Bellucci

Circo Bellucci își deschide gratuit porțile pentru refugiații ucraineni și copiii din centrele de plasament din Brasov!

Pentru că sunt o familie, doresc să împărtășească acest sentiment cu cei din jurul lor! Circo Bellucci oferă o zi promoțională pentru cei care au nevoie de mai multă fericire în viața lor!

Astfel, pe data de 11 Mai, la ora 18:00 au ales să performeze gratuit pentru refugiații ucraineni și copiii din centrele de plasament, biletul pentru restul spectactorilor fiind stabilit la un preț fix, redus, de numai 30 lei indiferent ca esti copil sau adult!

Casa de bilete se deschide la ora 16:00 iar biletele pot fi achiziționate pe principiul „primul venit, primul servit”, așadar, vă așteaptă din timp, pentru ocuparea locurilor disponibile.

“Dorim să afle cât mai mulți oameni care au nevoie de zâmbete reale! Cu cât informația ajunge la mai mulți copii, cu atâta noi vom fi mai fericiți să îi primim cu brațele deschise alături de acrobații, clovnii și cățeii circului, care au pregătit un spectacol special pentru ei!” ne-a declarat Sonny Medini.

„Mulțumim brașovenilor pentru ca au venit în număr atât de mare! Datorită bucuriei lor, am ales să prelungim circul până pe 15 Mai!” A declarat sora lui Sonny, Sandy Medini!

Îi găsiți la Coresi Avantgarden – Strada Camil Petrescu colț cu Strada Tudor Arghezi!

Detalii se pot obține la:

telefon 0721 785 265
WhatsApp 0767 507 111
pagina de Facebook Circo Bellucci
Instagram @circo.bellucci

Familia Circului Bellucci – 5 generații de artă, muncă și empatie

Celebra Familie Medini formată din talentații Sandy, Sonny și Jenny poartă pe umeri moștenirea părinților, Mario Medini și Loredana Bellucci și a ultimelor 5 generații de circari italieni renumiți , care și-au dedicat întreaga viața unei arte recunoscute la nivel internațional, la cel mai complex stadiu!

Tatăl lor, Mario Medini, venit în România în vara anului 1998, s-a îndrăgostit de peisajele mioritice și oamenii primitori și a decis să împartă activitatea dintr-un an cu țara lor natală, Italia! Astfel, a luat naștere Circo Bellucci și în România, schimbând denumirea și conceptul vechiului Circo Medrano!

Citește și: Wellfest pentru Ucraina, festival educațional de wellness la Brașov, în beneficiul refugiaților

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *