AFI Brasov cauta voluntari Ziua-Pamantului

AFI Brașov caută voluntari pentru acțiunea de ecologizare a muntelui Tâmpa

AFI BRAȘOV caută voluntari pentru acțiunea de ecologizare a muntelui Tâmpa.

Ziua Pământului va fi sărbătorită la AFI Brașov joi, 22 aprilie, printr-o acțiune de curățenie, la care sunt invitați să participe toți brașovenii.

Pentru că #afibrașovean înseamnă să iubești Tâmpa, începând de anul acesta ne dorim să dăm start unei tradiții alături de brașoveni. Ne mândrim cu cea mai faină terasă din Brașov cu view spre Tâmpa, ne dorim să ne mândrim și cu faptul că avem grijă de acest simbol al comunității brașovene. Este o acțiune de conștientizare asupra atenției pe care ar trebui să o arătăm planetei noastre și naturii din jurul nostru, zi de zi pentru că ne găzduiește și ne dă dreptul la viață. Oricine dorește să participle la această activitate este bine venit în echipa noastră. Pentru a curăța o arie cât mai largă, ne dorim să cooptăm și cât mai mulți voluntari din Brașov. Astfel vom reuși să ne îndeplinim misiunea de igienizare a Tâmpei pe cât mai multe trasee.” precizează Anemona Hermeneanu Marketing Manager.

Punctul de întâlnire al voluntarilor este la Turnul Artelor (fostul Olarilor) de pe Aleea de sub Tâmpa de la ora 10.00. AFI Brașov pune la dispoziția acestora toate cele necesare: kitr-uri cu măști, mănuși de unică folosință, saci de gunoi, apă, coordonare pe trasee cu grade diferite de dificultate și colectarea gunoiului.

Participarea la astfel de acțiuni va face fiecare persoană sau echipă să simtă că face parte dintr-o comunitate frumoasă și asumată și va avea motive de mândrie și apartenență. 

2 thoughts on “AFI Brașov caută voluntari pentru acțiunea de ecologizare a muntelui Tâmpa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *