Crăciunul înseamnă #afiÎmpreună

Veste URIAȘĂ pentru copii! Moșul vine la AFI Brașov…LIVE de la Polul Nord!

Pentru a aduce oamenii mai aproape, chiar și de la distanță, în perioada 10 – 24 decembrie 2020, AFI Brașov a pregătit zeci de surprize tuturor clienților în cadrul campaniei Crăciunul înseamnă #afiÎmpreună.

Poate cea mai interesantă şi magică dintre toate suprizele pregătite este aceea că Moş Crăciun îi aşteaptă în perioada 14 – 20 decembrie, între orele 17:00 și 19:00 pe toţi copiii, în zona special amenajată de la etajul 1, din food court pentru a le asculta scrisorile, poeziile şi dorinţele.

Moșul va face o magie și va intra pe hornul unui ecran imens pentru a sta de povești live, din casa lui de la Polul Nord, cu toți copiii cuminți. Pentru ca toată lumea să se bucure de această experiență inedită, ajutoarele sale, 2 spiriduși năzdrăvani îi vor ajuta pe copii, vor coordona și vor media poveștile. Va exista și o căsuță poștală trimisă special de Moș Crăciun pentru a aduna scrisorile cu dorințele de Crăciun, pe care vizitatorii o vor găsi într-un cadru de poveste, pe un lac înghețat, printre urși polari și reni, special aduși de la Polul Nord pentru a păzi sania Moșului.

Deoarece Crăciunul înseamnă #afiîmpreună chiar și de la distanță, AFI Brașov devine în luna decembrie locul în care atât cei mari, cât și cei mici vor simți că nu sunt singuri de sărbători și în care pot scăpa de sentimentul de singurătate și de tristețe cauzat de neputința de a fi aproape fizic unii de alții, anul acesta de sărbători.

Iar dacă eşti în cautarea unui cadou pe care să îl oferi cu inima încărcată de emoție, pentru care vei primi cele mai frumoase aprecieri și zâmbete, un cadou care să-i reamintească omului drag de momentele frumoase petrecute împreună, care să-l facă pe copil să creadă în magie sau un cadou care să mângâie sufletele pline de dor ale părinților, AFI Brașov devine în această perioadă Curierul surprizelor de Crăciun.

Aici vei găsi mii de cadouri potrivite, dar şi Cadouri autentice românești, realizate de artizani și meșteri populari din Brașov: obiecte de ceramică și pictură pe sticlă, globuri de Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune pentru frumos, din sticlă sau pictate live în fața ta, podoabe şi cadouri din pâslă, decoraţiuni, aranjamente şi păpuşi textile, accesorii din lână împletită, croitorie şi broderie tradiţională și alte decorațiuni de Crăciun handmade.

Dacă şi tu iubeşti Crăciunul pentru emoția pe care ne-o aduce mereu în suflete, pentru colindele care fac ochii să lăcrimeze și inima să cânte, pentru casa plină de veselie și oameni dragi, dar mai ales pentru aroma sa specifică, tot la AFI va fi prezentă și Mama cozonacilor, delicioasa turtă dulce pregătită după rețete săsești și mierea din flori de pe pajiștile Transilvaniei.

Pe terasă, îţi vei putea bucura retina admirând căsuțele din lemn ca la Viena, pline cu produse trandiționale proaspete și delicioase: falmmkuchen, cârnați germani în pâine, leberkase, pastă de jumări, vin fiert cu aromele iernii sau clătite săsești, toate aromate de luminițe feerice şi un brad ecologic, dar mai ales o priveliște ca la Brașov cu cel mai fain peisaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *