expo VR _centrul comercial AFI Brasov

Vara aceasta, centrul comercial AFI Brașov se transformă într-o destinație faină de vacanță

Vara aceasta, centrul comercial AFI Brașov se transformă într-o destinație faină de vacanță pentru fiecare zi din sezonul estival. Devine o oază de relaxare cu vegetație luxuriantă și o expoziție impresionantă cu animale din pădurile lumii. La parterul mall-ului vizitatorii vor găsi și un panou imens cu informații educative și curiozități despre animalele din expoziție și despre pădurile lumii, plămânii pământului. În playlist-ul mall-ului au fost incluse sunete relaxante din natură pentru ca experiența senzorială să fie cât mai complexă pentru vizitatori.

#VARAFI devine destinația în care putem copilări zi de zi, indiferent de vârstă

Din 30 mai până în 12 iunie, în premieră la Brașov ne bucurăm de experiențe inedite în cele 9 zone din MULTIVERSE INTERACTIVE MIXED REALITY EXIBITION: 𝗧𝗶𝗺𝗲 𝗠𝗮𝗰𝗵𝗶𝗻𝗲, 𝗦𝗽𝗮𝗰𝗲 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗱𝗶𝘁𝗶𝗼𝗻, 𝗘𝗺𝗼𝘁𝗶𝗼𝗻𝘀, 𝗗𝗲𝗲𝗽𝘄𝗮𝘁𝗲𝗿, 𝗖𝗶𝘁𝘆𝗴𝗲𝗻, 𝗦𝘁𝗲𝗽, 𝗣𝗔𝗥𝗧𝗬𝗰𝗹𝗲𝘀, 𝗙𝗼𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗦𝘁𝗮𝗿 și 𝗜𝗻𝘁𝗼 𝘁𝗵𝗲 𝗪𝗶𝗹𝗱.

Expoziția interactivă de VR este amplasată în esplanadă, la etajul 1 din centrul comercial AFI Brașov și poate fi vizitată cu acces gratuit, atât de adulți cât și de copii.

Programul este de la ora 12.00 la 20.00 în perioadele 30 – 31 mai și 6 – 12 iunie și între orele 11.00 și 20.00 în perioada 1-5 iunie.

Ziua Copilului va fi sărbătorită alături de BAFI și prietenii lui în centrul comercial AFI Brașov

Ziua Copilului va fi sărbătorită alături de BAFI și prietenii lui cu spectacole, ateliere, cadouri și multe surprize în perioada 1 – 4 iunie la AFI Brașov.

Joi, 1 iunie este ziua în care este celebrată copilăria începând de la ora 11.00 la 15.30 cu spectacole de muzică, teatru, dans și gimnastică ritmică puse în scenă de copii talentați din Brașov. Dj Curcubeu și Zâna Copilăriei vor întreține atmosfera cu muzică pentru copii și concursuri cu premii faine de la partenerii din mall.

Vineri, 2 iunie, gazda evenimentelor este ursulețul simpatic BAFI, care de la ora 14.00 a pregătit un atelier de confecționat marionete după chipul și asemănarea lui pentru ca cei mici să-și inventeze propriile piese de teatru cu el. De la ora 15.00 la 16.30 va aduce pe scenă Roata Norocului pentru a le oferi premii drăguțe celor mici și poze cu el, desigur.

Iar de la ora 16.30 BAFI a pregătit o prezentare interactivă despre Sanctuarul AP Libearty din Zărnești unde se află și frățiorul lui, Bruni adoptat de Ziua Familiei de AFI Brașov, pentru a afla poveștile urșilor din sanctuar și modalitățile prin care te poți implica și tu în salvarea lor. După prezentare cei mici vor putea participa la un atelier de pictură ursuleți din ceramică.

Sâmbătă, 3 iunie de la ora 14.00 intră în scenă Shingitai Karate Club Brașov pentru un show demonstrativ. Iar de la 14.30 dăm la maxim piesa Follow the leader și învățăm să dansăm alături de fetițele de la Hyperion Studio și Bafi. După ce ne facem încălzirea cu dansul strigăm împreună… Hocus, pocus! și… intră în scenă Magicianul Robert la ora 15.00.

Accesul la toate activitățile pentru copii este gratuită.

Citește și: Artista Puskas Lenke Rozalia, revine pe piața culturală a Brașovului cu o nouă expoziție de pictură

2 thoughts on “Vara aceasta, centrul comercial AFI Brașov se transformă într-o destinație faină de vacanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *