Tabara de vara-saptamana1

Tabără de vară Corint Junior online gratuit pentru copiii

Vacanța asta este altfel, taberele pentru copii sunt aproape inexistente, însă ei au mare nevoie de activități. Corint Junior sare în ajutor și deschide porțile pentru o Tabără de vară Corint Junior, cu distracție garantată în maximă siguranță, pentru că totul se desfășoară exclusiv online.

Echipa de la Corint Junior a pregătit o serie de ateliere atractive: actorie, gătit, inițiere în TikTok, ilustrație și experimente științifice. Toate gratuite.

Programul atelierelor:

Marți, 11 august, ora 11:00 – TikTok cu Iulia (+13 ani)

TikTok este la mare căutare printre tineri și este una dintre aplicațiile cele mai complexe de editare video, dar totuși foarte intuitive. Participanții trebuie să aibă aplicația TikTok instalată înainte de atelier. Ei vor trece printr-o scurtă prezentarea a aplicației, astfel încât să aibă o bază de la care să pornească joaca.

Iulia, Content Marketer la agenția Marketiu, va fi ghid în această călătorie.

Miercuri, 12 august, ora 11:00 – Ilustrează cu Diana Tivu (+8 ani)

Ilustrația presupune muncă, disciplină și tehnică. În cadrul acestui atelier participanții vor învăța câteva trucuri pentru a realiza propriile ilustrații, în doar câțiva pași.

Diana Tivu este un ilustrator foarte cunoscut în România fiind cea care a realizat ilustrațiile carții Basme și povești românești, apărută la Corint Junior.

Joi, 13 august, ora 11:00 – Cooking cu Eliza și Laura (+8 ani)

Copiii vor pregăti „pastelitos”, un desert minunat de origine cubaneză. Pentru a participa la acest atelier, trebuie să ai la îndemână:

Ingrediente:

  • un aluat foietaj congelat (dezghețat la momentul atelierului)
  • cutie de cremă de brânză tartinabilă
  • trei sferturi de cană de zahăr pudră
  • 2 lingurițe esență de vanilie
  • un praf de sare
  • gem de fructe cu o consistență mai tare
  • 1 ou
  • zahăr pentru presărat

Ustensile:

o tavă pentru copt și hârtie de copt

un cuțit

un mixer

boluri

o pensulă pentru uns

+ acces la un cuptor pornit – se recomandă supravegherea unui adult

Master chefs: Eliza de la „Gătește cu Eliza” și Laura Frunză (laurafrunza.com)

Vineri, 14 august, ora 11:00 – Actorie cu Crina și Sorin (+6 ani)

Am visat cu toții să fim pe o scenă, la un moment dat. Până ajungem acolo, aflăm mici trucuri pe care le folosesc marii actori în pregătirea lor pentru spectacolele cu sala plină. Participanții se vor juca, online, de-a improvizația – lucru esențial pentru orice actor, indiferent de rolul pe care îl joacă.

Crina Matei și Sorin Aurel Sandu, actori ai Teatrului Stela Popescu din București, sunt parteneriiCorint Junior în această aventură.

Luni, 17 august, ora 11:00 – Actorie cu Irina și Cristi (+10 ani)

Să înceapă ora de improvizație! Improvizația teatrală presupune adaptarea spontană la situații reale sau imaginare, la propuneri de spațiu sau situații sau relații ale partenerului sau ale coordonatorului de joc. Complicat? Deloc! Trebuie doar să te lași purtat de val.

Vor fi alături de copiii Irina Cărămizaru și Cristi Neacșu, actori ai Teatrului Stela Popescu din București.

Marți, 18 august, ora 11:00 – TikTok cu Iulia (+13 ani)

Se va continua inițierea în TikTok, aplicația care a cucerit lumea întreagă! Însă, dacă nu ai participat la prima întâlnire, nu-ți face griji! Iulia, TikTok guru, va trece rapid prin elementele de bază, pentru a putea continua expolrarea secretelor unui video cu multe vizualizări!

Iulia este Content Marketer la agenția Marketiu.

Miercuri, 19 august, ora 11:00 – Experimente științifice cu Spooky și Andreea (+7 ani)

Cu siguranță îi cunoașteți pe Profesorii Trăsniți! Ei au demonstrat că fizica și chimia pot fi distractive și că orele de la școală au alt farmec dacă faci și un experiment. Asta vor face și copiii! Un experiment care ne va lăsa pe toți cu gura căscată!

Andreea și Spooky sunt cei mai potriviți pentru acest atelier, deoarece fac totul #cudragdeștiință!

Joi, 20 august, ora 11:00 – Cooking cu Eliza și Laura (+8 ani)

Este vară și ne gândim deseori la înghețată, așa-i? În cadrul atelierului, copiii vor pregăti o super înghețată cu fructe de sezon.

Master chefs în ale deserturilor (și nu numai): Eliza de la „Gătește cu Eliza” și Laura Frunză (laurafrunza.com).

Vineri, 21 august, ora 11:00 – Actorie cu Ana Maria și Cătălin (+10 ani)

Studiile arată că exercițiile de improvizație ajută copiii să depășească anumite frici, să aibă mai multă încredere în ei, să își dezvolte imaginația șiiiii… să aibă parte de multă distracție!

Ana Maria Ivan și Cătălin Frăsinescu, actori ai Teatrului Stela Popescu din București.

Atelierele vor avea loc pe platforma Zoom, însă fiecare dintre întâlniri va fi live pe pagina de Facebook Corint Junior. Numărul de participanți la atelierele pe Zoom este limitat din motive tehnice, așa că grăbiți-vă să vă înscrieți: flori.mihalache@edituracorint.ro.

Important: Înscrierea la Tabără de vară Corint Junior este GRATUITĂ, se face de către părinți și reprezintă totodată acordul pentru filmarea, respectiv difuzarea, sesiunii la care participă copilul.

One thought on “Tabără de vară Corint Junior online gratuit pentru copiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *