Album Art Soare Staniol

Soare Staniol lansează pe 9 octombrie albumul de debut

Povestitorii electronici Soare Staniol își lansează pe 9 octombrie albumul de debut. Soare Staniol este un cvintet de trip-hop experimental din București care continuă să-și fascineze fanii prin originalitatea și autenticitatea experiențelor sonore pe care le-au oferit pe parcursul celor 6 ani de activitate.

Caracterizată printr-un melanj eclectic de spoken word, texturi electronice și caldura instrumentelor acustice cu care se împletesc, muzica Soare Staniol cere a fi simțită cu abandon, într-o cameră întunecată sau pe străzile unui București pustiu, noaptea târziu. Sound-ul definitoriu e ambiental psihedelic, poetic cântat, de peisaj sonor acustic netemperat şi electronic sintetizat.

Cele opt piese de pe albumul self-titled Soare Staniol explorează o mitologie reinventată a omului urban, prins între epoci și mai vulnerabil ca oricând. Nostalgic dar visând futurism, autentic românesc dar universal uman…

Primul single de pe album, „Ruine”, a apărut, în cuvintele Mariei Balabaș”dintr-un beat şi o senzație. Oraşe şi oameni, devorați împreună de trecut, ca de un demon al oricărui fel de consum prea intens.

„Piesa Ruine este însoțităși de un videoclip, regizat de Dan Radu Mihai, lansat pe 26 septembrie. Albumul va fi disponibil online worldwide începând cu data de 9 octombrie și marchează începutul colaborării dintre trupă și casa de discuri independentă Underdog Records.

Tracklist album:
  1. Madlena
  2. Asfalt
  3. Din Sub
  4. She Brings The Rain
  5. Puterea
  6. Fărâme
  7. Tu Taci
  8. Ruine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *