RIFF

Riff 50th Anniversary Show la Brașov

Joi 3 septembrie 2020 de la ora 19,30 în Bastionul Țesătorilor Brașov, str. George Coșbuc nr. 9, Muzeul Județean de Istorie Brașov  în parteneriat cu Asociația CULTURAL Act organizează, în cadrul proiectului cultural BASTIONUL ARTIȘTILOR,  evenimentul Riff 50th Anniversary Show.  Concertul  marchează activitatea muzicală de o jumatate de secol a grupului hard – rock RIFF.

12 discuri editate, peste 3500 de concerte în ţară, dar şi în Germania, Olanda, Luxemburg și Italia, apariţii Tv şi radio, piese memorabile: În loc de bun rămas, Ana-Maria, Cercul vieţii, Plouă la Woodstock, Mr. Jimi, Regele şoselei, Povestea lor, Nerostitele cuvinte, Primii paşi, Un joc a fost …

Acesta este grupul RIFF, exponent de seamă al rock-lui din România, formaţie care abordează un hard-rock sănătos cu nuanţe de blues, apreciată de public pentru calitatea şi prospeţimea muzicii, prestaţia artistică profesională şi show-ul electrizant.

Foarte puţini artişti români se pot mândri cu o carieră atât de bogată, continuă, suţinută, încărcată de realizări profesionale şi sentimentale.

Evenimentul este un spectacol de 2 ore cu piese din toate perioadele de activitate ale formației RIFF, bazat pe un scenariu urmând cronologia momentelor importante din istoria grupului, cu o scenografie video deosebită. 

De asemenea vor fi prezentate în premieră melodiile de pe cel de-al 12 –lea album RIFF – Rătăcit în Paradis, disc pregătit pentru aniversarea grupului.

Biletele se găsesc pe www.eventbook.ro. Prețul biletului este de 30 lei.

One thought on “Riff 50th Anniversary Show la Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *