Opera-Brasov-1

Un spectacol pentru cei mici, o seară de muzică rusă și opereta „Silvia” la Opera Brașov!

Opera Brașov continuă stagiunea estivală, propunându-vă, și în această săptămână, evenimente diverse, pentru toate vârstele și preferințele.

Joi, 2 iulie 2020, de la ora 19.00, în Curtea Opera Brașov

Seară de muzică rusă. Pe scena din cocheta Grădină de vară vor evolua sopranele Anda Pop și Cristina Radu, mezzosopranele Asineta Răducan și Carmen Topciu, baritonul Alexandru Aghenie, respectiv basul Dan Popescu, acompaniați, la pian, de Sena Ducariu. Amfitrioana evenimentului va fi actrița Nora Vlad. Veți putea asculta pagini memorabile din literatura muzicală rusă, de la lied-uri la operele „Evgheni Oneghin”, „Dama de pică” sau „Fecioara din Orléans” de P.I. Ceaikovski, precum și lucrări din creația lui N. Rimski-Korsakov.

Sâmbătă, 4 iulie 2020, de la ora 19.00, în Curtea Opera Brașov

Opereta „Silvia” de E. Kálmán, într-o abordare inedită. Veți savura lumea plină de viață a cabaretului unguresc, veți cunoaște intrigile și prejudecățile din palatele vieneze, pentru ca, în cele din urmă, să vă bucurați pentru triumful iubirii și să aplaudați încoronarea noii „Regine a csárdás-ului”, Silvia.

Duminică, 5 iulie 2020, de la ora 17.00, în Curtea Opera Brașov

Copiii vor avea ocazia să ia parte la aventurile „Cocoșelului neascultător”, un spectacol creat special pentru ei de Ion Lucian.

Biletele se pun în vânzare cu două ore înainte de fiecare eveniment, la sediul Operei Brașov, str. Bisericii Române nr. 51. Informații se pot obține la telefon: 0268/419.380.

La evenimentele ce se vor desfășura în curtea instituției, accesul spectatorilor va fi permis numai după ce va fi efectuată măsurarea temperaturii. Purtarea măștii este obligatorie! Scaunele vor fi așezate la distanța minimă obligatorie de 1,5 m.

În cazul în care prezentați simptome de infecție respiratorie, rămâneți acasă pentru a nu vă pune în pericol nici pe dumneavoastră și nici pe ceilalți participanți la eveniment.

Evenimente susținute cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

În caz de vreme nefavorabilă, evenimentele se amână pentru date ulterioare.

2 thoughts on “Un spectacol pentru cei mici, o seară de muzică rusă și opereta „Silvia” la Opera Brașov!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *