Dino Park Rasnov

Dino Parc Râșnov se redeschide oficial din 22 mai cu noi reguli de vizitare

Spatiile outdoor din Dino Park Rasnov vor putea fi din nou vizitate.

Din data de 22 mai, conform reglementărilor în vigoare, administratia parcului a pregătit o serie de măsuri de protecție, atât pentru vizitatori cât și pentru angajații parcului:

·       Numărul de case de bilete va fi suplimentat, în funcție de fluxul de oameni care vor dori sa viziteze parcul. De asemenea, vizitatorilor le este recomandat să opteze și pentru achiziția de bilete online de pe bilete.ro – https://www.bilete.ro/dino-parc-rasnov/

·       Este recomandat ca toți vizitatorii să poarte mască de protecție și manuși, inclusiv copiii de peste 3 ani. În cazul în care vizitatorii nu au echipamente de protecție, acestea vor putea fi achiziționate la intrarea in parc, fără adaos comercial.

·       La intrarea in parc va exista un scanner termic care va măsura temperatura tuturor celor care intră. Măsurarea temperaturii nu este opțională, iar dacă scannerul va detecta o valoare anormală, mai mare de 37,3 grade, persoana respectivă va fi rugată să își reprogrameze vizita la Dino Parc.

·       Pentru a evita supraaglomerarea, va exista implementat un sistem care permite monitorizarea numărului de vizitatori care vor intra în parc.

·       La intrarea in parc este amplasat un covor cu dezinfectant pe care toți vizitatorii vor fi rugați să pășească înainte de a intra.

·       Fluxurile de intrare și ieșire ale parcului sunt complet separate.

·       Pentru moment, cinematografele, expozițiile indoor și locurile de joacă vor rămâne închise. Se poate vizita, însă, întregul traseu cu dinozauri. Celelalte activități vor fi deschise de îndată ce situația generală o va permite.

·       Au fost lărgite aleile de pe traseul cu dinozauri.

·       Vizitatorii vor avea acces în toate spațiile din parc, nu doar pe alei ca până acum, pentru a evita aglomerația pe traseu. De asemenea, au mai fost amplasate încă 150 de bănci cu distanță între ele.

·       Pe toată durata zilei, la fiecare 15 minute, spațiile comune expuse (mânere, balustrade, etc.) vor fi dezinfectate.

·       Au fost amplasate recipiente cu dezinfectant atât la intrare cât și în interiorul parcului. 

·      Tor personalul parcului va avea echipament de protecție adecvat.

·      Staff-ul a fost suplimentat pentru a supraveghea mai bine respectarea măsurilor de igienă și de distanțare socială.

·       Au fost amplasate plăcuțe informative cu regulile care trebuie respectate în cele mai vizibile locuri din parc.

“Pentru ca vizita în parc, în această situație neobișnuită, să fie un moment frumos și relaxant pentru toată lumea, contăm pe înțelegerea și sprijinul vizitatorilor și al partenerilor noștri. Doar împreună vom reuși să trecem cu bine peste această perioadă, așa că ne bazăm în totalitate pe înțelegerea celor care ne vor trece pragul.” Marina Vlădescu, PR Executive

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *