Teren sport

21 de terenuri de sport în cartierele Braşovului. 8 dintre ele vor fi construite de la zero

8 noi terenuri de sport, dintre care 5 pentru fotbal, două pentru minifotbal și unul multifuncțional vor fi amenajate în cartiere, în următoarea perioadă, în Brașov.

Pe 19 mai a fost semnat contractul de achiziţie a acestora. Contractul include şi modernizarea a 13 terenuri de sport, dintre care 7 de fotbal și 6 multifuncționale, deja existente.

Primele terenuri care intră în lucru sunt la str. Independenţei, Codrii Cosminului şi Pavilioanele CFR

Cele cinci terenuri de fotbal noi se vor amenaja în următoarele zone:

  • str. Constantin Dobrogeanu Gherea;
  • Pod Fartec
  • str. Hărmanului, intersecție cu str. Ciceu
  • str. Ioan Popasu intersecție cu 13 Decembrie
  • în Dârste, la intersecția dintre Calea București şi str. Lacurilor.
  • str. Sânzienelor
  • intersecția străzilor str. Ioan Popasu – 13 Decembrie (terenuri minifotbal)
  • bd. Gării 17 (teren multifuncţional)

În modernizare vor intra terenurile existente pe str. Galaxiei, Aleea Muşeţelului, str. Pavilioane CFR 100, str. General Mociulschi, str. Tudor Vladimirescu, str. Codrul Cosminului, Pod Independenţei, precum și terenurile de sport multifuncționale de pe Aleea Muşeţelului, str. Petru Rareş, str. Codrul Cosminului, str. Pârâului, str. Lânii 50, prelungire str. Crinului. 

Primele lucrări de amenajare se vor face la terenurile de sport de pe străzile Independenței, Codrii Cosminului și Pavilioanele CFR. 

Contract de aproape un milion de lei pentru terenurile de sport din cartiere

Contractul pentru aceste terenuri de sport are o valoare de 933180 de lei, lucările find execuate de Clarom Trans SRL. Pentru terenurile de fotbal se va folosi gazon artificicial monofilament, din polietilenă, având o durată de viaţă de minim opt ani.

Pentru terenurile multisport se va folosi tot un gazon de polietilenă format din fire individuale, cu o înălţime de minim 20 mm, maxim 26 mm. Acest gazon va fi furnizat în două culori: verde şi roşu. Terenul respect cerinţele certificării Uniunii Europene pentru practicarea baschetului sau tenisului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *