Retromania_2023

Retromania: Festivalul care aduce spiritul vintage și muzica de altădată în Brașov

Într-un efort de a reaminti atmosfera vibrantă a anilor 90 și 2000, festivalul Retromania se pregătește să își deschidă porțile și să ofere o experiență inedită în acest sfârșit de septembrie.

Cu un concept dedicat în întregime acelei perioade, organizatorii promit un eveniment care va atrage atât iubitorii muzicii, cât și curioșii care doresc să afle mai multe despre cultura retro.

Festivalul se va desfășura în perioada 21 – 24 septembrie și va aduce în prim-plan un impresionant line-up de artiști care au marcat acei ani. Cu concerte live ale unor trupe și soliști celebri, Retromania va reînvia hiturile care au făcut furori în trecut, de la muzica pop până la rock-ul alternativ și ritmurile R&B.

Programul Festivalului Retromania

DAY 1 – Elena Gheorghe

DAY 2 – Vama

DAY 3 – Anda Adam, Anna Lesko

DAY 4 – Mirabela Dauer, Corina Chiriac, Gabriel Cotabita

Evenimentul va pune de asemenea accent pe experiențe interactive și amintiri din acele vremuri. Participanții vor avea ocazia să redescopere jocurile video vechi și arcade-urile, să viziteze expoziții de obiecte retro sau mașini de epocă și să se bucure de spectacolele Teatrului Radiofonic.

Accesul în arealul evenimentului, la comercianții food și nonfood, la terase, zonele de activări parcul de distracții sau zonele de relaxare va fi gratuit între orele 11:00 și 24:00, iar accesul la concertele care încep zilnic după ora 19:00 se face doar pe bază de bilet. Pentru achiziționarea biletelor, participanții pot folosi platforma iabilet.ro sau ghișeul instalat la intrarea în cort.

Iar pentru a adăuga un plus de confort și rafinament experienței avute la Retromania, doritorii au oportunitatea de a-și rezerva una sau mai multe mese la eveniment aici.

Copiii sub 14 ani au acces gratuit.

Citește și: Rochiile de vara boho-chic sunt din nou în tendințe

2 thoughts on “Retromania: Festivalul care aduce spiritul vintage și muzica de altădată în Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *