Poliţiştii au descins „în forţă” la un băieţel

Poliţiştii au descins „în forţă” la un băieţel de 5 ani. I-au făcut cea mai mare surpriză de ziua sa

Poliţiştii au descins „în forţă” la un băieţel de 5 ani. I-au făcut cea mai mare surpriză de ziua sa! Povestea a fost relatată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol

Mai multe echipaje din cadrul Secției 10 Poliție au avut o misiune foarte specială, zilele trecute, când au descins la o adresă dintr-o zona mai rău famată a Bucureștiului cu girofaruri și sirene. Este vorba de casa lui Ștefan, un băiețel de 5 ani, care a avut parte probabil de cea mai frumoasă surpriză cu ocazia zilei de naștere.

Ștefan este fascinat de meseria de polițist și speră ca într-o zi să ajungă să poarte o uniformă adevărată. De ziua lui, polițiștii Secției 10 din Capitală au pornit girofarurile și au oprit în fața casei lui pentru a-i face o surpriză.

„Colegii noștri îl cunosc pe Ștefan de mic, nu că acum ar fi foarte în vârstă. Îl știu de când veneau la intervenții în zonă, când toți fugeau în toate direcțiile la auzul sirenelor, doar el stătea fascinat în fața porții să îi vadă pe polițiști”, au scris pe Facebook reprezentanții Sindicatului Europol

Băiatul se afla în fața porții, îmbrăcat cu echipamentul complet al unui om al legii, împreună cu mama sa, care i-a spus că va avea parte de o surpriză. Extrem de emoționat la vederea mașinilor de poliție, copilul a aflat curând că polițiștii veniseră să-i cânte La mulți ani și să-i aducă un tort și cadouri.


„Suntem siguri că Ștefan va fi colegul nostru. Până atunci îl lăsăm să crească frumos. Felicitări colegilor din cadrul Secției 10 Poliție pentru acest gest micuț care a însemnat atât de mult pentru Ștefan.” au mai scris reprezentanții polițiștilor.

Citește și: De 1 Iunie, un echipaj al Secției de Pompieri Măcin au făcut un copil fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *