Remember no problem

Petreceri în Poiana Brașov ca pe vermuri – AFTER HOURS PARTY & REMEMBER NO PROBLEM

Vremurile când Brașovul găzduia unele dintre cele mai tari distracții în discoteca No Problem revin cu două evenimente special create de echipa celor mai cunoscuți DJ din Brașov: DJ Nas, DJ Luci și Adi Grecu.

Organizatorii promit două nopți de super distracție la Hotel Piatra Mare din Poiana Brașov

Cu toate că pare că a trecut mult timp de atunci, muzica și stilul anilor 90- 2000 sunt încă la mare cautare în zilele noastre. Aceasta epocă a fost caracterizată de muzică pop-dance și hip-hop, combinată cu o modă interesantă și tendințe culturale inovatoare. Dacă ești un fan al muzicii acestor ani și îți place să te distrezi, atunci acestea sunt petreceri pe care nu le poți rata!” povestește DJ Nas unul dintre cei trei DJ care vor întreține atmosfera în cadrul acestor evenimente.

Prima petrecere, AFTER HOURS PARTY va avea loc în data de 3 martie 2023, de la ora 10:00 PM în sala Nato a Hotelului Piatra Mare din Poiana Brașov, iar cea de a doua petrecere, Party REMEMBER NO PROBLEM va avea loc sâmbătă, 04 martie de la ora 9:00 PM, în aceeași locație.

Petrecerile „Remember no problem” se concentrează pe muzica și vibe-ul acelor ani și oferă o experiență retro tuturor nostalgicilor. Tema este inspirată de atmosfera și cultura anilor în care tinerii dansau până dimineață pe ritmurile celor mai tari hituri, în cea mai cunoscută discotecă din Brașov, NO problem.” explică DJ Luci.

Cei trei dj: Dj Nas, DJ Luci și Adi Grecu vor readuce în atenția publicului cele mai cunoscute hituri din anii ’90 -2000, pentru a-i încânta pe nostalgici, dar și pentru a le oferi celor mai tineri o petrecere ca pe vremuri.

Ne-am dorit foarte mult să mai organizăm astfel de evenimente pentru oamenii care iubesc muzica retro, o muzică de calitate, o muzică pe care o poți fredona și pe care poți dansa până în zori. Este o oportunitate unică de a ne întoarce în timp și de a experimenta ceva cu adevărat special.””, explică DJ Adi GRECU, PR-ul evenimentului.

Informații și rezervări: 0734923123

Adresa: str. Poiana Doamnei, nr. 10

Citește și: Optimizarea SEO: un pas mai aproape de succes în 2023

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *