Remember NO PROBLEM

O nouă ediție Remember No Problem la Brașov

Într-o lume în continuă schimbare, în care cluburile și pub-urile moderne domină peisajul distracției nocturne, uneori, ne simțim atrași de nostalgia vremurilor trecute, când distracția era mai simplă, dar la fel de intensă. Pe iubitorii de petreceri ca pe vremuri, care își amintesc cu drag de legendara discotecă No Problem din Brașov, îi așteaptă o surpriză de proporții: petrecerea Remember No Problem la Aro Palace Sala Ballroom.

No Problem – un loc emblematic unde tinerii petreceau până în zori

Discoteca No Problem a fost un loc emblematic în care tinerii se adunau pentru a dansa și pentru a se bucura de cele mai tari hituri ale timpului. Cu toții își amintesc cu drag de nopțile petrecute în acea locație memorabilă, iar acum au ocazia de a retrăi acele clipe magice.

Petrecerea Remember No Problem va avea loc pe data de 30 septembrie, începând cu ora 21:00, la Sala Ballroom din Aro Palace, Brașov, fiind o ocazie unică de a călători în timp și de a reveni în acea perioadă, în care distracția nu avea limite.

Pe scena evenimentului se vor afla trei DJ-uri remarcabili, care vor întreține atmosfera incendiară cu cele mai cunoscute hituri din acei ani de aur. Dj Nas, DJ Luci și Adi Grecu se vor asigura că publicul se va simți ca într-o mașină a timpului, dansând pe ritmurile vremurilor trecute.

Organizatorii evenimentului promit o producție spectaculoasă și un line-up diversificat, care să răspundă gusturilor tuturor iubitorilor de muzică retro. O atmosferă plină de energie va completa experiența Remember No Problem, făcând ca această seară să fie una memorabilă pentru toți participanții.

Dacă vrei să fii parte din această călătorie în timp și să te bucuri de cele mai tari hituri care au făcut senzație în perioada discotecii No Problem, nu trebuie decât să faci o rezervare la numărul de telefon (0734) 923 123.

Citește și: Meet, Point & Shoot Brașov: atelierul de film documentar pentru adolescenți susține incluziunea socială a refugiaților ucraineni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *