Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa – ateliere online pentru copii

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa îi invită sâmbătă13 martie 2021 pe cei mici să descopere natura, participând la două ateliere online interactive!

Prin jocuri, exerciții și concursuri virtuale, copiii vor afla curiozități și informații despre viețuitoarele din Marea Neagră, și își vor putea dezvolta, în paralel, creativitatea, motivația pentru învățare, spiritul de competiție, gândirea logică, implicarea și disciplina.

Întâlnirile au loc pe platforma ZOOM și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 8 ani (între orele 10:00 –10:50) precum și celor cu vârste cuprinse între 9 și 11 ani (între orele 13:00 –13:50).

Proiectul „Descoperă natura!”, din care fac parte atelierele online „Marea Neagră”, cuprinde teme și activități menite să satisfacă nevoia de cunoaștere și de învățare a copiilor și surprinde aspecte din medii naturale de viață ce se regăsesc în dioramele muzeului.

Taxa de participare este de 30 lei/participant sau 50 lei/2 frați.

Înscrierea copiilor se face prin formularul antipa.ro/rezervari, în limita a maximum 15 locuri/grupă.

Rezervarea locului pentru participarea al acest eveniment organizat de Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa se face dup[ achitarea taxei de participare prin transfer bancar sau cash la sediul muzeului și trimiterea confirmării plății la: info@antipa.ro.

Link-ul de conectare la platforma ZOOM se va transmite prin email părinților cu o zi înainte de începerea atelierului.

Pentru formarea unei grupe, este necesar un număr de minimum 6 participanți.

Sponsor principal: MOL România
Sponsor: Hotspot educațional BRD – Groupe Société Générale

Muzeul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și urmărește, prin activități specifice, să cuprindă o paletă întreagă de manifestări, de la vernisaje, lansări de carte, conferințe sau prezentări, până la proiecții de filme sau seri de citit povești!

2 thoughts on “Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa – ateliere online pentru copii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *