Miele Tehnica Romania - Pasi spre viitor

Miele Tehnica România oferă pachete pentru 100 de copii care vor începe clasele pregătitoare și întâi

Miele Tehnica România, în parteneriat cu Primăria Feldioara organizează cea de-a 11-a ediție a proiectului „Pași spre viitor – Shoes for School”.

În această a 11-a ediție a campaniei, compania a pregătit pachete pentru 100 de copii care vor începe clasele pregătitoare și întâi în: Liceul Petru Rareș Feldioara, Școala Primară Reconstrucția și copii care sunt în evidența Fundației Bucuria Darului.

Despre compania Miele Tehnica România

Miele Tehnica România face parte din Miele & Cie. KG, Germania – Divizia Smart Home și este prezentă în Brașov, România, din 2009, cu două divizii: Aria de Tehnologie Software și Fabrica de Producție de plăci electronice.

Începând cu anul 2015, în cadrul Ariei de Tehnologie Software, compania a dezvoltat noi competențe, crescând activitatea cu un Centru de Dezvoltare Software și Hardware  (Dezvoltarea Produselor Electronice și Dezvoltarea Produselor Digitale) și Global IT (IT Service Desk, Infrastructură IT și Inginerie IT). În cadrul Ariei de Tehnologie Software, fiind create și dezvoltate soluții digitale inovatoare, care inspiră clienții. 

În Fabrica de Producție din Brașov sunt asamblate plăcile electronice de putere pentru unitățile de control ale aparatelor electrocasnice Miele. Unitatea este dotată cu tehnologie de ultimă generație, iar produsele îndeplinesc toate cerințele de calitate impuse de standardele Grupului Miele. 

Citește și: Rochiile de vara boho-chic sunt din nou în tendințe

One thought on “Miele Tehnica România oferă pachete pentru 100 de copii care vor începe clasele pregătitoare și întâi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *