Corina Ichim

Mesajul transmis de Corina Ichim primul roman vaccinat în Anglia cu noul vaccin anti Covid 19

Corina Ichim, chirurg ORL la Salford Royal NHS Foundation Trust este primul roman vaccinat în Anglia cu noul vaccin anti Covid 19.

Dragi colegi si prieteni, Aș dori să vă încurajez cu privire la mult prea controversatul Vaccin anti Covid 19 produs de Pfizer-BioNTech. Am primit prima doza pe 12 Decembrie la Ora 11.00 ( acum 48 ore) și înafară de o neobișnuită stare de euforie, nu am manifestat nici un alt efect advers. Sper să vă conving că merită considerație și să contrazic zvonurile mincinoase de campanie negativă. Vaccinul va fi cu adevarat eficient dacă îl facem cu toții și scădem incidența transmiterii virusului. este mesajul postat de Corina Ichim pe pagina de Facebook Medici la Datorie !

În România primele doze de vaccin, o tranșă simbolică, de până la 10.000 de doze, anti-COVID vor ajunge în perioada dintre Crăciun și Revelion. cu aceste doze, vor putea fi vaccinați 5.000 de oameni.

Comisia Europeană a anunțat că Agenția Europeană pentru Medicamente urmează să aprobe în 23 decembrie vaccinul Pfizer/ BioNTech, primul vaccin anti-COVID pentru uz în Uniunea Europeană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *