AFI Mall Brașov Crăciun

Magia Crăciunului într-un decor de vis la AFI Mall Brașov, ce surprize îi așteaptă pe vizitatori în luna decembrie

În perioada sărbătorilor de iarnă nevoia oamenilor de a fi ÎMPREUNĂ este mai mare decât oricând, mai ales în acest context, în care pandemia a adus cu sine restricții serioase în ceea ce privește socializarea.

Pentru a aduce oamenii mai aproape, chiar și de la distanță, în perioada 10 – 24 decembrie 2020, AFI Brașov a pregătit zeci de surprize tuturor clienților în cadrul campaniei Crăciunul înseamnă #afiÎmpreună.

Decor feeric, cuvinte magice și amintiri de pus în ramă!

Decorul de Crăciun din AFI Brașov are ca tematică albul, culoare a purității, a speranței, a eleganței, a renașterii. Toate elementele de decor sunt gândite pentru a transmite o stare de bine, de siguranță și speranța că totul va fi bine, că împreună vom trece și peste această perioadă și vom avea parte de magia de Crăciun, chiar și-n vremuri de pandemie. Elementul principal este un brad reinterpretat, înalt de 16 metri, realizat special pentru AFI de brașoveni pricepuți, cuvinte menite să transmită speranță și stare de bine de sărbători și desigur amintiri faine de pus în ramă.

Cuvintele din care este construit bardul sunt: împreună, familie, zâmbete, prietenie, Crăciun, speranță, magie, bunătate, sinceritate, compasiune, empatie, emoție, amintiri, fericire, fain, afifain, susținere, conectare, sănătate, bucurie, veselie.

Pe terasă, clienții pot admira căsuțe din lemn ca la Viena, pline cu produse trandiționale proaspete și delicioase: falmmkuchen, cârnați germani în pâine, leberkase, pastă de jumări, vin fiert cu aromele iernii, clătite săsești, toate aromate de luminițe feerice, un brad ecologic pentru ca vizitatorii să se bucure de magia Crăciunului, chiar și-n aceste vremuri mai dificile tronate de pandemie, dar mai ales o priveliște ca la Brașov cu cel mai fain peisaj de iarnă cu Tâmpa.

Surprize pentru cei mari și mici și cadouri autentice românești

Deoarece Crăciunul înseamnă #afiîmpreună chiar și de la distanță, AFI Brașov devine în luna decembrie locul în care atât cei mari, cât și cei mici vor simți că nu sunt singuri de sărbători și în care pot scăpa de sentimentul de singurătate și de tristețe cauzat de neputința de a fi aproape fizic unii de alții, anul acesta de sărbători.

Distanțare fizică nu înseamnă distanțare sufletească și tocmai de aceea AFI Brașov devine în această perioadă Curierul surprizelor de Crăciun. Moș Crăciun va fi ajutat să livreze cadourile responsabil și gratuit celor dragi, prin Fan Curier. La etajul mall-ului se va amenaja un atelier pentru ajutoarele Moșului, o zonă special amenajată cu toate cele necesare pentru împachetarea și livrarea cadourilor către cei dragi. Vor exista și vederi printate cu mesaje frumoase, menite să le arate celor dragi că nu sunt singuri de sărbători și că cei dragi se gândesc la ei și le fac surprize, chiar și-n vremuri de pandemie.

Pentru că Brașovul se mândrește cu originile sale săsești, tradiția săsească a Calendarului de Advents Kalender, care este expresia nerăbdării și a pregătirii în așteptarea sărbătorilor, nu a fost uitată. În Advent fiecare zi ar trebui să ne îmbogățească sufletește, să ne bucure și să ne introducă treptat în atmosfera Crăciunului. În perioada 1-24 decembrie AFI Brașov organizează zilnic pe facebook AFI Brașov concursuri cu premii de senzație oferite de partenerii sau magazinele din mall.

Copiii vor putea vorbi în fiecare zi în perioada 14 – 20 decembrie, între orele 17.00 și 19.00 cu Moș Crăciun, în zona special amenajată de la etajul 1, din food court. Moșul va face o magie și va intra pe hornul unui ecran imens pentru a sta de povești live, din casa lui de la Polul Nord, cu toți copiii cuminți. Le va asculta în fiecare zi scrisorile și poeziile pregătite și pentru ca toată lumea să se bucure de această experiență inedită, ajutoarele sale, 2 spiriduși năzdrăvani îi vor ajuta pe copii, vor coordona și vor media poveștile. Va exista și o căsuță poștală trimisă special de Moș Crăciun pentru a aduna scrisorile cu dorințele de Crăciun, pe care vizitatorii o vor găsi într-un cadru de poveste, pe un lac înghețat, printre urși polari și reni, special aduși de la Polul Nord pentru a păzi sania Moșului.

Nici copiii din centrele de plasament, care din cauza pandemiei nu au posibilitatea să-și ducă scrisorile pentru Moș Crăciun la cutia poștală nu au fost uitați! Crăciunul înseamnă #afiîmpreună și pentru ei, iar anul acesta AFI Brașov va adopta peste 30 de scrisori ale copiilor din centrele de plasament din județul Brașov, primite de la ei prin hornul internetului, pentru a le îndeplini dorințele de Crăciun. În acest fel micuții care nu au familii, vor simți că cineva se gândește la ei, că fac parte din comunitate și că și dorințele lor contează.

Din dorința de a susține comunitatea locală, în perioada 10-30 decembrie, între orele 12:00 și 21:00 la etajul 1, în locul expoziției lucrărilor de surealism semnate de Serj Zărnescu, AFI Brașov găzduiește o zonă dedicată Cadourilor autentice românești, realizate de artizani și meșteri populari din Brașov.

Vizitatorii vor putea admira și cumpăra obiecte de ceramică și pictură pe sticlă, globuri de Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune pentru frumos, din sticlă sau pictate live în fața vizitatorilor, podoabe şi cadouri din pâslă, decoraţiuni, aranjamente şi păpuşi textile, accesorii din lână împletită, croitorie şi broderie tradiţională și alte decorațiuni de Crăciun handmade, fiecare dintre ele spunând o poveste.

Va fi prezentă și Mama cozonacilor, un brand local, delicioasa turtă dulce pregătită după rețete săsești și mierea din flori de pe pajiștile Transilvaniei.

2 thoughts on “Magia Crăciunului într-un decor de vis la AFI Mall Brașov, ce surprize îi așteaptă pe vizitatori în luna decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *