Suzy Kassem

„Îndoiala ucide mai multe vise decât eșecul” Suzy Kassem

Suzy Kassem s-a născut la 1 decembrie 1975, în Toledo, Ohio, din părinți egiptean-americani. În copilărie, a urmat școala internațională din Villars, Elveția și a călătorit pe tot globul.

Este scriitoare, regizor, filozof, poet și cetățean al lumii. Prin lucrările sale cu temă universală, Kassem este o gânditoare evolutivă și o artistă creativă, cunoscută creatoare de punți între culturile occidentale și orientale.

Suzy Kassem scrie despre sentimente, experiențe umane și condiția umană, iar cartea sa Rise Up and Salute the Sun a început rapid să circule pe web. De atunci, munca ei a fost prezentată la radio BBC, citată în numeroase ziare, cărți și reviste precum Huffington Post, Forbes, Inc. și la conferințele TED populare. Cuvintele ei sunt citate de lideri religioși, vorbitori la începutul colegiului și candidați la președinție care susțin discursuri politice în întreaga lume.

„De fiecare dată când o persoană permite să se întâmple un act de ignoranță (un singur cuvânt, gând sau acțiune), întârzie progresul către construirea unei frumoase grădini universale pentru copiii noștri. Fiecare persoană, moleculă și LUCRU contează. Toate acțiunile noastre separate reflectă acțiunile unui întreg. Devenim responsabili pentru acțiunile altora în momentul în care devenim conștienți de ceea ce fac ei greșit. Permițând să se producă o nedreptate, suntem la fel de vinovați. Ignorarea conștiinței tale este prima încălcare a Adevărului. Este mult mai rău decât să-ți uiți propria mamă sau să iei viața unui alt om. Mintea ta este rațiune, inima ta este conștiința ta și, în inima ta, vei găsi adevărul.” – Suzy Kassem

One thought on “„Îndoiala ucide mai multe vise decât eșecul” Suzy Kassem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *