Husse Brasov

Husse Brasov: „Cea mai mare dovadă de respect și de iubire pe care le-o putem oferi animalelor noastre de companie, este alimentația!”

Ați stat vreodată să analizați de ce iubim animalele?

Oare, nu pentru că ele spre deosebire de noi, oferă și nu cer?

Ne dau iubirea lor, recunoștința lor, încrederea și mângâierile lor! Ne oferă o stare de bine atât fizic cât și emoțional, până la nivel de celulă!

Deci…..povestea aceasta de iubire, nu este cumva despre NOI, prietenii lor, stăpânii lor, proprietarii lor!?

Oferim noi iubire, responsabilitate, recunoștință și respect în aceeași măsură?

Știm, ne informăm care sunt nevoile lor?

Știm că stă în mare parte, în puterea noastră să le oferim la rându-ne o stare de bine, atât la nivel fizic cât și emoțional?

Husse Brasov: „Cea mai mare dovadă de respect și de iubire pe care le-o putem oferi, este alimentația!”

O hrana sănătoasă, echilibrată, special concepută pentru nevoile fiecarui animal în parte, este ceea ce are nevoie pentru sănătatea și confortul fizic. În acest scop, Husse produce și livrează hrană de calitate super premium, pentru câini și pisici, de peste 35 ani.

Hrana Husse este ceea ce oamenii de știință numesc „hrană de a 3-a generație”, adică o hrană completă care conține nutraceutice (probiotice, carotenoide, glucozamină și condroitină, antioxidanți, acizi grași Omega 3). Toate aceste componente sunt recunoscute ca având efecte pozitive asupra sănătății și a condiției fizice. Așadar, mâncarea Husse nu doar asigură hrana necesară vieții, ci contribuie major și la îmbunătățirea ei.

Hrana pentru câini și pisici Husse este o hrană de foarte bună calitate, produsă din ingrediente superioare, atent selecționate, „human-grade”. Formulele de hrană conțin un foarte bun echilibru al nutrienților (proteine, grăsimi, carbohidrați, minerale etc) astfel încât să asigure câinelui sau pisicii un aport optim al acestor elemente.

Husse nu folosește GMO/OMG sau aditivi chimici artificiali în formulele sale de hrană

Husse nu folosește GMO/OMG sau aditivi chimici artificiali în formulele sale de hrană. De asemenea, procesele de fabricație sunt astfel concepute încât să mențină calitatea nutritivă a fiecărui ingredient în parte.

De asemenea, hrana Husse este o hrană eficientă deoarece este bogată în grăsimi, proteine și carbohidrați. Acești 3 nutrienți sunt cei care furnizează energie, așadar sunt necesare cantități mai mici de hrană pentru o bună alimentație a animalului de companie.

Modelul de lucru Husse Brasov, aplicat în absolut toate țările, presupune contact direct cu clienții, începând cu consiliere nutrițională pentru animalul lor de companie, suport în alegerea celui mai bun tip de hrană Husse (personalizat pe caracteristicile particulare ale câinelui sau pisicii) și până la livrare gratuită și personală acasă, de către consilierul Husse Brasov.

Husse nu livrează prin curieri sau alte metode care pot „rupe” un contact direct cu clientul. Suntem permanent în legătură nemijlocită cu proprietarii de câini și de pisici și in felul acesta reușim să oferim soluții complete, nu numai un sac de hrană.

Companionii clienților Husse Brasov pot testa gratuit hrana, înainte de a cumpăra, astfel încât confortul dumneavoastră devine deplin. Și nu în ultimul rând, inclusiv ora sau ziua de livrare este flexibilă, funcție de programul clienților noștri.

Dacă preocuparea noastră continuă este să oferim câinilor și pisicilor hrană Super Premium pentru a le asigura starea fizică de cea mai bună calitate, pentru hrana emoțională a animăluțului tău, este nevoie doar de TINE și de TIMPUL TĂU!

Solicită mostre pentru testare: 0731.333.779 brasov@husse.ro

Citește și: Mâncare suedeză Super Premium pentru câini și pisici, livrată gratuit la tine acasă, în Brașov

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *