programe educaționale gratuite

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României oferă programe educaționale gratuite pentru copii pe perioada verii

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României oferă programe educaționale gratuite pentru copii pe perioada verii.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în perioada 3 iulie – 28 august, Școala de Vară FDVDR, un program educațional pentu copii și tineri, care include: cursuri online, concursuri cu premii și activități în aer liber. Prin participarea la acest program, copiii cu vârsta curpinsă între 3 și 18 ani au șansa să descopere alternative noi și interesante de a petrece vacanța de vară, într-un mod creativ și distractiv.

În cadrul Școlii de Vară vor avea loc tabere de știință distractivă și creație culinară, spectacole de teatru și magie, ateliere de artă și creație, dar și cursuri online de dezvoltare personală și activități de explorare și cunoaștere, care dezvoltă inteligența și creativitatea copiilor.

Cursurile și atelierele interactive sunt structurate pe categorii de vârstă în așa fel încât, copiii și tinerii care aleg să își petreacă vacanța la Școala de Vară FDVDR, să își poată dezvolta potențialul creativ, într-un mediu prielnic atât studiului cât și relaxării.

În timpul săptămânii vor avea loc cursuri online, unde copiii sunt liberi să creeze și să se distreze, participând la Tabăra de Știință și Tehnică sau la Tabăra de Artă și Creativitate. Acestea se vor desfășura online, pe platforma educațională Școala FDVDR.

Week-end-urile vor fi dedicate activităților recreative precum: teatru de păpuși, spectacole uimitoare de magie, concerte, concursuri, dar și alte activități inedite și distractive. Activitățile în aer liber vor avea loc doar în week-end, în Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4.

Partenerii acestor programe educaționale gratuite sunt: Biblioteca Metropolitană București, MGT Educațional, Fischer English Hub, IT Level, Știință cu Sare și Piper, Editura Litera, Playouth România, Opera Comică petru Copii.

Despre Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei

Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei este o organizatie non-guvernamentala, infiintata in anul 1990, care prin activitatea sa, urmareste valorificarea capitalului uman prin descoperirea, antrenarea si promovarea inteligentei si a excelentei.

Citește și: Un tânăr indian ajută elevii români să recupereze materia pierdută în perioada pandemiei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *