First Job School

First Job School organizează CEL MAI MARE TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ la ITC Brașov

First Job School organizeaza in de data 23 iunie 2021, intre orele 09.00-18.00 cea de-a VIII a editie a CELUI MAI MARE TARG DE LOCURI DE MUNCA la International Trade Center Brasov, organizat în cadrul proiectului „Pregateste-ti cariera pentru viitor!“ , cod SMIS 132268.

Ofertele de angajare sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Regiunea Centru cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati.

First Job School are o experienta de peste 18 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 5000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta etc.

Citește și: First Job School sprijină angajații din IMM-uri în elaborarea de programe de formare profesională la locul de muncă!

One thought on “First Job School organizează CEL MAI MARE TÂRG DE LOCURI DE MUNCĂ la ITC Brașov

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *