AFI martie 2023

FAINĂ în fiecare zi!

Martie este acea perioadă specială din an în care împărțim flori și mărțișoare femeilor dragi din viața noastră pentru a le reaminti cât sunt de speciale. Este luna în care AFI Brașov dorește să le comunice tuturor femeilor că indiferent de vârstă, statut social, meserie, caracter, kilograme, stil vestimentar, culoarea ochilor sau a părului, ele sunt FAINE zi de zi.

În martie, decorul, evenimentele, activările din online și offline la AFI Brașov se aliniază cu această misiune și joacă rol de reminder pentru mama, iubita, soția, sora, prietena, verișoara, colega de muncă. Toate acțiunile din martie au misiunea de a-i reda femeii încrederea în ea și motivația să zâmbească mai des.

Martie joacă rolul lui MULȚUMESC!

Deși prima lună de primăvară este una capricioasă, mai ales la Brașov, în care la soare e vară și la umbră e iarnă, AFI Brasov face mai prietenoasă tranziția către noul sezon cu un decor plin de culoare, flori și dragoste, care să aducă primăvara în suflete și experiențe frumoase la fiecare vizită în mall.

Și pentru că zâmbetul este cel mai fain accesoriu pe care-l poate purta o femeie, echipa mall-ului, alături de BAFI, mascota copilăriei de la AFI Brașov împart flori și mesaje de primăvară femeilor la începutul lunii. De 8 martie cumpărătorii sunt încurajați să strige în gura mare… metaforic, pe pagina de Facebook prin comentarii la concursul… *MAMA, mea e cea mai faină*. Organizatorii aleg cel mai emoționant mesaj, care va primi o zi faină cu mama la mall. O zi care-i va răsfăța mamei toate simțurile și îi va aduce timp frumos.

Spectacole și concursuri la AFI Brașov

În data de 11 martie, va avea loc un spectacol susținut de talentații copii de la Vio Dance Studio, dedicat tuturor mamelor și femeilor. Iar în weekend-ul 25 – 26 Martie, alături de comunitatea elenă din Brașov va fi sărbătorită Ziua Greciei cu spectacole de muzică, dans și tradiții grecești.

Până în 31 martie, fiecare pas făcut în mall este susținut de mesaje motivaționale implementate pe podea, mesaje menite să ghideze pașii vizitatorilor către cea mai faină versiune a lor. Primăvara, natura revine la viață, la fel ar trebui să se întâmple și cu starea de spirit. Împreună cu partenerul NIKE AFI Brașov a lansat și o provocare pe conturile de Facebook și Instagram AFI Brașov. Clienții care își fac poze cu minim 3 mesaje din campania LOVE STEPS și le urcă pe contul personal de Facebook sau Instagram conform regulamentului disponibil pe www.afibrasov.ro și-n social media, pot câștiga unul dintre cele 4 kit-uri de mișcare în valoare totală de 3140 lei.

Citește și: Zona Metropolitană Brașov a aderat la Pactul international MILAN URBAN FOOD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *