robotii Boston Dynamics

Roboții de la Boston Dynamics: Inspirație pentru dansul de Revelion

Dacă nu aveți inspirație pentru dansul de Revelion roboții de la Boston Dynamics pot fi soluția. Aceștia dansează pe melodia „Do you love me” – The Contours din filmul „Dirty Dancing” fiind eroii unui nou clip devenit viral pe internet.

Peste 11 milioane de oameni au privit în ultimele 2 zile imaginile în care Roboții de la Boston Dynamics dansează pe piesa „Do you love me”, devenită foarte cunoscută după apariția în anul 1987 a filmului de dragoste Dirty Dancing în regia lui Emile Ardolino.

Boston Dynamics a fost înființată în 1992, iar între 2013 și 2017 a fost în portofoliul Google care a vândut-o apoi către uriașul grup tech nipon Softbank. Compania, evaluată la 1,1 miliarde dolari este celebră pentru roboții săi, mai ales Spot, robotul cu patru picioare care poate urca scări. Acesta poate fi achiziționat, încă din luna iunie, de oricine poate plăti suma de 74.500 dolari.

Luna aceasta Hyundai a cumpărat 80% din Boston Dynamics pentru a folosi această tehnologie la construcția viitoarelor sale mașini care se vor conduce singure și la taxi-urile aeriene pe care vrea să le dezvolte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *