Aici pentru tine - dezinfectanti

Aici pentru Tine! Caravana cu dezinfectant se întoarce în școli

Asociația Aici pentru Tine! Brașov susține întoarcerea la o viață normală prin intărirea implementării măsurilor de prevenție anti-COVID -19, în comunitățile defavorizate. 3000 de flacoane cu dezinfectant vor fi împărțite elevilor din Săcele, Tărlungeni, Homorod, Cața, Cuciulata, Comăna de Jos, Crihalma, Ticușu Nou, Augustin, Budila, Ticușul Vechi.

Acțiunea este declanșată de reluarea cursurilor școlare în unitățile de învățământ.

În colaborare cu Inspectoratul scolar judetean Brasov dorim sa venim în sprijinul școlilor ce provin din comunități sărace din judetul Brasov. De aceea vom suplimenta necesarul lor cu 3000 de dezinfectanti “ a declarat Adina Camelia Gál, președintele organizației.

Materialele sanitare au fost puse la dispoziție de firma Promedivet Sovata. Acțiunile de dotare a școlilor cu material de protecție sanitară vor începe miercuri, 27 februarie în localitățile Săcele și Tărlungeni și vor continua timp de două săptămâni.

Unitățile de învățământ frecventate de Caravana cu dezinfectant sunt:

  • Școala Gimnazială nr.5 Săcele
  • Școala Gimnazială Tărlungeni + structura Zizin
  • Școala Gimnaziala Homorod (structura Mercheașa+Jimbor)
  • Școala Gimnazială Cața
  • Școala Gimnazială Cuciulata + structură Băieși
  • Școala Gimnazială Comăna de Jos + structurile Crihalma și Ticușul Nou
  • Școala Gimnazială Augustin
  • Școala Gimnazială Budila
  • Școala Gimnazială Ticușu Vechi
Despre Asociatia “Aici pentru Tine”

“Aici pentru Tine” este o asociație care oferă sprijin persoanelor cu povești de viață impresionante, copii, adulți și bătrâni, pe care îi ajută, încă din 2015 să se dezvolte armonios și să-și atingă potențialul.

Este printre puținele asociații care furnizează servicii sociale licențiate în comunitate pentru adulți aflați în risc de excluziune socială, dar sprijină și alte grupuri marginalizate cum ar fi mame maltratate, copii abandonați, tineri din familii sărace, cu rezultate deosebite la învățătură, dar și copii sau adulți cu grave probleme medicale.

Asociația ”Aici pentru Tine” este autorizată de Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în conformitate cu prevederile legii 172/2012, și deține un protocol de colaborare cu Direcția de Servicii Sociale Brașov.

Misiunea Asociației este inițierea, extinderea și îmbunătățirea serviciilor sociale de integrare în societate a persoanelor și grupurilor marginalizate, prin activități instructiv-educativ-culturale, consiliere psihologică și profesională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *