EsDent Brasov inaugurare clinica multidisciplinara

EsDent a deschis cea mai nouă și modernă clinică stomatologică multidisciplinară din Brașov

În urmă cu 11 ani, familia Halmaghi deschidea primele cabinete stomatologice EsDent în Brașov, situate pe str. Carpaților nr. 29 și Calea București, nr. 50, ghidându-se după filozofia care îmbină cu succes pasiunea, tehnologia de ultimă generație și empatia pentru pacient.

Prin pasiunea pe care specialiștii EsDent au investit-o mereu în serviciile stomatologice personalizate și explicate în detaliu, precum și selectarea cu rigurozitate a tehnologiei și echipei medicale au câștigat, încă de la început, încrederea pacienților pe termen lung.

Acesta este, cu siguranță, motivul pentru care peste 57.100 de pacienți au trecut, până în prezent, pragul cabinetelor stomatologice EsDent și au beneficiat de o experiență stomatologică deosebită: servicii și tratamente de stomatologie generală, implantologie, protetică dentară, ortodonție, chirurgie dentară, endodonție, profilaxie și cosmetică dentară la cele mai înalte standarde într-un mediu extrem de sigur și plăcut, minim invazive și cu rezultate remarcabile.

EsDent – O nouă clinică multidisciplinară

Joi, 1 septembrie 2021, după o investiție considerabilă, EsDent a mai adăugat 17 cabinete ultramoderne, situate pe strada Aurel Vlaicu, nr. 109, într-o clinică în care este aplicată o abordare multidisciplinară, care scutește pacientul de drumuri suplimentare pentru alte analize și investigații și oferă mai mult confort și siguranță.

Prin investiții realizate în special în tehnologie de ultimă generație, clinica poate oferi pacienților tratamente precise și confortabile, indiferent de gradul de dificultate al acestora.

„Acesta este un moment de împlinire, pentru că am reușit după foarte mulți ani de muncă să creăm într-adevăr o clinică multidisciplinară, în care să avem totul la un loc, susținuți în permanență de echipa medicală. Cred că, în acest moment, putem să le oferim brașovenilor ceva în plus. Cel mai important lucru care ne-a ghidat din primele momente este focusul pe tratamente stomatologice efectuate corect și la nivel cât mai înalt și mulțumirea pacientului” a declarat Halmaghi Szobolcs manager general EsDent.

Personal medical de excepție

Echipa de specialiști cu experiență, oferă pacienților garanția unui diagnostic corect și un tratament stomatologic la cel mai înalt nivel de acruatețe și eficacitate.

„Echipa noastră este o echipă foarte fantastică, dacă pot să o numesc așa! Este alături de noi și este compusă din medici specialiști, dedicați meseriei lor și care lucrează împreună cu pacientul pentru a dezvolta un plan de tratament care să răspundă nevoilor stomatologice imediate, pe termen mediu sau lung.” a precizat administratorul clinicii EsDent Elena Halmaghi.

Confort și siguranță la superlativ

Specialiștii EsDent respectă protocoale stricte de sterilizare și dezinfectare. Sterilizarea se face la cele mai înalte standarde ale lumii, eliminând aproape în totalitate factorul uman, astfel încât pacienții să se simtă confortabil și în siguranță pe toată durata vizitei la cabinet.

“Dorim ca toți pacienții noștri să se simtă bine. Să nu vină la stomatolog timorați, ci să vină cu plăcere. De aceea am creat un ambient atât de familiar, în care pacientul ca să se simtă confortabil și în siguranță.” Dionisie Forro director general EsDent

EsDent oferă soluții pentru fiecare pacient

La EsDent, fiecare pacient este unic şi beneficiază de opinia medicală a unei echipe de specialişti, stabilindu-se astfel schema optimă de tratament personalizat. Se lucrează în echipe interdisciplinare, astfel încât soluţiile de tratament să acopere toată patologia, de la cele mai simple până la cele mai complexe cazuri.

Implantologie

În zona de implant și chirurgie se fac intervenții spectaculoase care scutesc pacientul de durere și disconfortul perioadei în care dantura este în suferință.

Pentru rezultate excepționale specialiștii folosesc planificarea digitală pentru a oferi servicii premium de implantologie cu performanță clinică remarcabilă, bazate pe intervenții minim invazive, cu vindecare rapidă și disconfort redus pentru pacient.

Chirurgie orală

Atât în cazul intervențiilor chirurgicale simple, cât și în cazul celor complexe, echipa de medici chirurgi de la Esdent este pregătită să ofere soluții de tratament la cel mai înalt nivel de acuratețe și eficacitate.

Interventiile de chirurgie orală se adresează tuturor pacienților care prezintă probleme la nivelul cavității orale. Tehnicile sunt eficiente și nedureroase, astfel încât rezultatele să fie durabile, iar recuperarea pacientului rapidă. Cu toate că chirurgia orală nu constă, în general, în proceduri facile, inovațiile recente în domeniul stomatologic permit efectuarea acestora în condiții de siguranță și într-un timp scurt.

Endodonție la microscop

Tratamentul endodontic (cunoscut și ca „tratamentul de canal” sau „scoaterea nervului”) este una dintre cele mai frecvente proceduri medicale dentare, care tratează „interiorul dintelui” (camera pulpară, sistemul de canale și nervii) pentru eliminarea infecțiilor și protejarea de infecții viitoare și un nou retratament.

Tratamentul clasic pentru obturație de canal în care medicul realizează procedura cu ochiul liber are o rată de reușită de 50-60%, în timp ce utilizarea microscopului endodontic asigură o rată de succes de peste 90%, eliminând numeroase riscuri atât în etapa non-chirurgicală, cât și în cea chirurgicală și oferă posibilitatea de a interveni precis și corect asupra nervului dentar, cu un grad mărit de siguranță pentru pacient.

Ortodonție

Pentru un zâmbet sănătos, dinți drepți și o mușcătură corectă EsDent oferă o gamă variată de aparate ortodontice, din care pacienții pot alege în funcție de nevoi și preferințe: de la trainere pentru copii până la aparate dentare cu safir, discrete, rezistente și ușor de purtat. Totodată, specialiștii clinicii se străduiesc să cultive educația îngrijirii bucale în rândul pacienților pentru a înțelege impactul tratamentului ortodontic.

Tratamente laser la EsDent

Parte din noile tehnologii utilizate în domeniul stomatologic, laserul dentar oferă un grad foarte ridicat de precizie asupra tratamentului, permițând recuperarea și vindecarea rapidă a țesutului tratat.

Aplicaţiile laserului în medicina dentară sunt multiple, datorită avantajelor majore pe care această metodă de tratament le oferă: sterilizarea suprafeței pe care se aplică, limitarea sau stoparea sângerării asigurând coagularea vaselor de sânge supuse procedurilor și precizia în tratarea suprafeţelor. În plus, laserul dentar asigură medicilor stomatologi posibilitatea efectuării unor proceduri care în mod tradiţional nu ar fi posibile.

Totodată integrarea acestei tehnologii în tratamentele clasice ale diferitelor probleme de sănătate dentară asigură rate înalte de success ale tratamentului şi un nivel sporit de confort pentru pacient.

Estetică dentară la EsDent

Dinții decolorați sau cu pete, probleme de spațiere sau aliniere necorespunzătoare a dinților sunt aspecte care pot fi corectate prin proceduri de cosmetică dentară.

Stomatologia estetică este dedicată persoanelor care au probleme cu aspectul propriilor dinți. Acest lucru se poate datora formei sau culorii lor urâte. Albirea sau oferirea unor forme estetice sunt printre soluțiile propuse de specialiștii noii clinici multidisciplinare EsDent. Cele mai frecvente sunt albirea dintilor, sablarea și fațetele dentare.

Cosmetica dentară combină mai multe specializări stomatologice ce pot ajuta, estetic și funcțional, zâmbetul unei persoane.

Unul dintre tratamentele de albire cele mai recomandate, la nivel mondial, disponibil la clinica EsDent este albirea dentară cu lampa ZOOM, de la Philips. Procedura este una simplificată, dar extrem de eficientă: gelul de albire aplicat pe dantură este activat cu ajutorul lămpii ZOOM, în 4 cicluri de 15 minute. Astfel se asigură un control optim asupra efectelor tratamentului și orice sensibilitate sau iritare a gingiilor. După o singură sesiune de aproximativ o oră, se ajunge la rezultate de până la 6 nuanțe mai alb. Pentru o eficiență optimă, pachetul de albire profesională include un detartraj și un periaj profesional.

Fațetele ceramice sunt foițe subțiri din ceramică ce imită culoarea naturală a danturii. Acestea se aplică pe suprafața exterioară a dinților, având ca efect nu doar îmbunătățirea culorii dinților, ci și forma, mărimea sau lungimea acestora.

În funcție de nevoile pacienților, fațetele dentare ceramice pot fi mai extinse sau mai subțiri, potrivindu-se perfect pe forma dinților. Forma foițelor ceramice se obține prin presare sau prin frezare computerizată, având dimensiuni precise până la nivel de micron.

Imagistică dentară

Clinica dispune de tehnologie de ultimă generație care garantează servicii avansate de imagistică dentară pentru un diagnostic precis. Aceste aparate moderne emit cu 90 % mai puține radiații decât aparatele clasice, astfel încât investigațiile imagistice să fie realizate folosind o doză minimă de radiații, mai puține chiar decât la un zbor cu avionul.

Pedodonție la EsDent

Copiii beneficiază și ei de cabinete dedicate lor, din care nu lipsesc cei mai cunoscuți supereroi sau prințesele, iar compasiunea și înțelegerea întăresc relația cu pacientul, lucru necesar ținând cont de faptul că teama de stomatolog este încă o problemă majoră în rândul pacienților, atât a celor mici, cât și a celor mari.

Pentru pacienții care prezintă firca de tratamente stomatologice, specialiștii clinicii EsDent au aparatura necesară pentru a folosi inhalosedarea, o metodă de sedare conștientă de-a dreptul revoluționară, folosită pe scară largă în SUA şi Europa.

Scopul acestei tehnici este de a obţine un pacient relaxat, pentru care tratamentul stomatologic să rămână o experienţă plăcută. Procedura constă în aplicarea unei măști nazale pacientului, aşezat pe scaunul stomatologic, cu ajutorul căreia inhalează un amestec de protoxid de azot în combinaţie cu oxigen, rezultând un gaz ilariant care are atât proprietăţi sedative, cât şi uşor analgezice. Această metodă se poate face în şedinţe repetate fără să prezinte riscuri, timpul de recuperare fiind foarte scurt (3-5 minute) după întreruperea administrării.

Coordonate clinica EsDent

Program

Luni – Vineri: 08:00 – 21:00

Sâmbătă – Duminică: Închis

Adresă

Str. Aurel Vlaciu, nr. 109, Brașov

Telefon

0368 808 700

Web

www.esdent.eu

office_plus@esdent.eu

Citește și: Beesers s-a extins în două mari orașe ale României: Brașov și Târgu Mureș

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *