Expozitie Iulian Copacel

Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistului Iulian Copăcel

În perioada 22 iunie – 19 iulie, 2022, Elite Art Gallery găzduiește expoziția personală a artistului Iulian Copăcel, intitulată Rhythms of Being.

Prezent pentru prima dată pe simezele Elite Art Gallery, Iulian Copăcel propune spre vizualizare și înțelegere plastică o serie de lucrări bidimensionale realizate în tehnici ce difuzează din spectrul grafic spre cel pictural. În compozițiile sale realizate fără centre de interes delimitate, autorul exprimă în manieră gestuală dinamica în sincron a gesturilor pe care personajele o afișează.

Redarea ritmului intrinsec siluetelor antropomorfe sau zoomorfe stă la baza întregului concept, demers în jurul căruia sunt construite și împărtășite lucrările publicului. Prin ritmicitatea folosită pentru a descrie gesturile personajelor sau mai bine zis, înfățișărilor sale, autorul reușește să redea armonia întregului, sugerând sonorități, învestindu-l cu muzicalitate.

Elementul principal de expresie pe care Iulian Copăcel îl utilizează cu lejeritate și abilitate este linia. În multiplele sale ipostaze modulate, linia conturează, accentuează sau chiar anulează repere.

Dominantele cromatice alese de autor tind a se înscrie într-un spectru monocrom, cu multiple ipostaze ale griurilor colorate, ale brunurilor stinse, vibrate prin prezența punctuală, controlată a pulsațiilor de culoare pură.

Expoziția este deschisă publicului, începând de miercuri, 22 iunie, 2022 în intervalul orar 11.00 – 19.00, în zilele de luni până vineri.

Accesul este gratuit.

Mai multe detalii despre seria evenimentelor expoziționale Elite Art Gallery sunt disponibile pe pagina de Facebook și pe http://www.eliteart-gallery.com/

Elite Art Gallery are drept scop promovarea artiștilor plastici contemporani, prin organizarea unor ample proiecte culturale, care expun publicului noi forme de exprimare artistică, abordări inovatoare ale artei contemporane, precum și ale unor valori deja consacrate. Asociația implementează proiecte în domeniul artelor vizuale, muzicii, dar și proiecte educaționale.

Citește și: Ana Dumbravă, cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume, vine la Gaming Marathon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *