Eureka - chestionar online

EUREKA – Chestionar pentru crearea unei platforme on-line pentru fermieri și silvicultori

Fermierii și silvicultorii din mai multe țări europene sunt întrebați ce fel de informații doresc să găsească online și în ce mod să fie acestea accesibile, pentru a le fi de folos în mod real și în timp util. Rezultatele sunt folosite pentru a crea o platformă complexă, cu adevărat folositoare și utilizată regulat de toți cei interesați. Chestionarul face parte din acțiunile proiectului EUREKA finanțat de Comisia Europeană și poate fi accesat de pe acest link: https://bit.ly/3l4jJfT. Vă rugăm să selectați limba romănă.

Chestionarul poate fi completat în mai puțin de 15 minute și poate ajuta esențial la construirea platformei electronice pe baza nevoilor directe a celor interesați. Participarea este voluntară și nu se vor colecta date personale. Cei care completează sondajul vor avea șansa (1 din 40) să câștige un card cadou de 25 €. Mai multe detalii găsiți în chestionar.

Din 2014 până în prezent, numeroase proiecte interesante din domeniul agriculturii și silviculturii au fost implementate, proiecte care au contribuit la elaborarea de informații importante și utile. De aceea, EUREKA lucrează la construirea unei platforme electronice open source (asemănătoare Facebook), pentru ca toate aceste informații să fie accesibile și ușor de găsit.

EUREKA este un proiect Horizon 2020 care va răspunde nevoilor și va îmbunătăți conexiunile dintre două grupuri distincte de utilizatori: partenerii proiectului și utilizatorii finali (multi-actori). Are 21 de parteneri din 15 state UE și 6 parteneri din țările CEE. Highclere Consulting (HCC) coordonează activitățile de informare și transfer de cunoștințe în EUREKA cu responsabilitate specifică pentru promovarea și îmbunătățirea utilizării rezultatelor proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *