daniele-levis-pelusi- culorile predominante 2022

Culorile predominante ale anului 2022

Când vorbim despre modă, primul lucru la care ne sare gândul sunt hainele, accesoriile, pantofii asortați, materialele prime unice folosite și stilul inegalabil al marilor designeri. Ce nu realizăm însă, de multe ori, este că o culoare dictează întregul ton al unei ținute.

O culoare poate să creeze o senzație pozitivă, ce ne îndeamnă să purtăm anumite piese, sau din contră, să le aruncăm în fundul dulapului.

Astfel, hai să vedem mai exact ce culori ne vor înviora noul sezon:

Albastru aprins

Nu degeaba au designerii o tragere de inimă să opteze pentru albastru ca și culoare predominantă. Albastrul are o anumită alură regală, sânge albastru, pe care nicio altă culoare de pe paletă nu o poate egala. Fii însă atentă să nu optezi pentru o combinație între albastru și alb sau roșu.

Lime

Verde a fost și anul trecut un mare hit, și nu se lasă mai prejos nici în acest an, însă vine cu o nouă nuanță, verdele lime. Această culoare nu doar îți va ilumina ținutele ci va aduce și un plus vibrant de optimism în oricare zi. Se potrivește mai ales cu anumite materiale, cum ar fi satin-ul. Nu încerca să combini alte culori cu lime-ul, deoarece este o declarație de sine stătătoare.

Inegalabilul galben

Galbenul este o culoare ce nu prea are competitori pe paletă. Ne aduce aminte de zilele senine, de vară, guvernate de un soare arzător, ce ne moleșește și ne face să visăm. Exact de ce avem nevoie în aceste vremuri tulburi. Anul trecut vorbeam despre un galben pal, timid, ce ne zâmbea din umbră, însă în acest an dăm totul pentru un galben puternic, arzător, clasic.

Verdele adus din natură

Cum se vede, verdele deja deține două poziții în topul culorilor predominante din acest an. Nu degeaba. Stând o perioadă atât de îndelungată între patru pereți, am început să visăm cu ochii deschiși la lumea de afară, la natură. Astfel, vrem să o avem cât mai aproape, dacă nu se poate zi de zi, măcar prin ținutele alese. Partea cea mai bună este că nu va mai trebui să aștepți până la următorul Crăciun pentru a avea permisiunea de a purta un verde atât de distinct.

Portocaliu arzător

Anul trecut erau în trend o grămadă de nuanțe palide, timide, ce nu îndrăzneau să îți spună cuvântul sau să își pună amprenta. Anul acesta însă vrem culoare, vrem tot ce e țipător, vrem să aducem lumină în viețile noastre și optimism, cât de mult posibil. Poți să asortezi o ținută portocalie chiar și cu o pereche de pantofi de aceeași culoare. Însă dacă nu vrei atâta culoare optează pentru accesorii negre, sau albastre.

Nu înseamnă însă că doar aceste culori le poți purta în acest an. Înseamnă doar că trebuie să ai încredere în creativitatea ta, deoarece moda ne arată în acest sezon că orice e permis, cât timp există imaginație. Astfel, pregătește look-ul întreg folosind un cod reducere Answear, pentru a beneficia de cele mai tari reduceri din universul online!

Citețte și: Începe LibFest, târg online de carte organizat de Libris

One thought on “Culorile predominante ale anului 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *