targ locuri de munca pentru tinerii NEETs someri

COMUNICAT DE PRESA – Proiect “O noua sansa profesionala pentru tinerii NEETs someri” cod 150210

First Job School organizeaza in de data 23 februarie 2023, intre orele 09.00- 18.00 Targul locurilor de munca la Casa Armatei Brasov, organizat in cadrul proiectului “O noua sansa profesionala pentru tinerii NEETs someri”, cod 150210.

Evenimentul, care va avea loc la Casa Armatei Brasov, va gazdui peste 25 angajatori din judetul Brasov care pun la dispozitia participantilor peste 100 locuri de munca. Ofertele de angajare prezentate la targ sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Regiunea Centru cauta atat
muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati.

First Job School are o experienta de peste 23 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 10000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta etc.

Mai multe detalii la:

  • office@hrcromania.ro
  • telefon 0268511951.

Citește și: COMUNICAT DE PRESA – Proiect “Instruire si ocupare pentru o viata mai buna” – cod 150751

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *