Instruire si ocupare pentru o viata mai buna - targ locuri de munca

COMUNICAT DE PRESA – Proiect ,,Cresterea sanselor pentru o viata mai buna pentru tinerii NEETs din Regiunea Centru” cod SMIS 154290

First Job School organizeaza in de data 19 septembrie 2023, intre orele 09.00-17.00 Targul locurilor de munca la Hotel Fenyo din Miercurea Ciuc. Evenimentul este organizat in cadrul proiectului “Cresterea sanselor pentru o viata mai buna pentru tinerii NEETs din Regiunea Centru”, cod 154290 si va reuni peste 25 angajatori din judetul Harghita si nu numai, care pun la dispozitia participantilor peste 100 locuri de munca.

Ofertele de angajare prezentate la targ sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Regiunea Centru cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati.

First Job School are o experienta de peste 23 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 10000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta etc. Pentru mai multe detalii, va rog sa ne contactati la office@hrcromania.ro sau la telefon 0268511951.

Citește și: Retromania: Festivalul care aduce spiritul vintage și muzica de altădată în Brașov

One thought on “COMUNICAT DE PRESA – Proiect ,,Cresterea sanselor pentru o viata mai buna pentru tinerii NEETs din Regiunea Centru” cod SMIS 154290

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *