targ locuri de munca pentru tinerii NEETs someri

COMUNICAT DE PRESA – Proiect ”CoActiv- Competențe și locuri de muncă pentru șomeri și persoane inactive” cod SMIS 157173

SC First Job School SRL organizeaza in perioada 27-28 septembrie 2023, intre orele 09.00-18.00 Targul locurilor de munca la Cercul Militar Brasov, organizat in cadrul proiectului “CoActiv- Competențe și locuri de muncă pentru șomeri și persoane inactive” cod SMIS 157173. Evenimentul, care va avea loc la Cercul Militar Brasov, va gazdui peste 50 de angajatori din judetul Brasov care pun la dispozitia participantilor peste 200 locuri de munca.

Ofertele de angajare prezentate la targ sunt din toate domeniilor de activitate vizand atat pozitii entry level cat si top management din: IT, productie, administrativ, comert, servicii, turism etc. Angajatori de renume din Regiunea Centru cauta atat muncitori necalificati cat si specialisti in diverse domenii. Ofertele de angajare sunt atat pentru persoanele cu experienta in domeniile amintite cat si pentru absolventi de liceu, studenti sau muncitori necalificati.

First Job School are o experienta de peste 23 ani pe piata, a fost lider de parteneriat cat si beneficiar in mai multe proiecte cu finantare europeana nerambursabila si a certificat peste 10000 de persoane in diverse meserii. De asemenea are traditie in organizarea targurilor de locuri de munca in mai multe judete: Sibiu, Mures, Harghita, Constanta etc.

Citește și: COMUNICAT DE PRESA – Proiect ,,Cresterea sanselor pentru o viata mai buna pentru tinerii NEETs din Regiunea Centru” cod SMIS 154290

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *