Wayne Dyer world

„Oamenii care iubesc trăiesc într-o lume care îi iubește. Oamenii ostili trăiesc într-o lume care îi urăște. Este aceeași lume. ” – Wayne Dyer

Dr. Wayne Dyer (n. 10 mai 1940, Detroit, Michigan — d. 29 august 2015, Comitatul Maui, Hawaii) a fost un psiholog, educator și scriitor american. În 1976 a publicat cartea Zonele tale eronate (Your Erroneous Zones) care s-a vândut în peste 30 milioane de exemplare. Este unul dintre cei mai celebri autori și conferențiari americani pe teme „motivaționale”. De altfel, multă lume îl consideră „părintele motivației” și totodată inițiatorul mișcării de „self-development” sau „self-empowerment” (autodezvoltare psihologică) din SUA.

Dyer, care deține un doctorat în consiliere și psihoterapie obținut la universitatea Wayne State, a statului Michigan, a predat la universitatea St. John’s din New York și spitalul universitar din cadrul Cornell University Medical College. Pe lângă activitatea sa de conferențiar și profesor, este autorul a peste 20 de cărți și articole de specialitate, precum și al unor programe audio și video. Dyer a apărut în peste 5 200 de programe de radio televiziune, printre care Oprah și „The Tonight Show”. Articolele sale au apărut in multe publicații, printre care Reader’s Digest și Harper’s Bazaar. În 1985 a publicat articolul A Letter to the Next Generation în revista Time. Dr. Wayne Dyer a primit premiul Golden Gavel fiind considerat conferențiarul anului din partea Toastmasters International în 1987.

Cinci dintre cărțile sale, printre care și Puterea intenției (The Power of Intention) au făcut obiectul unor programe speciale ale Televiziunii Publice Naționale (în original, National Public Television) din Statele Unite.

Figură marcantă în galeria marilor autori motivaționali, alături de Dale Carnegie, Norman Vincent Peale sau Eckhart Tolle, dr. Wayne W. Dyer ne propune o cale simplă și eficientă de a descoperi în noi această energie a intenției creatoare și ne dezvaluie ce înseamnă adevărata capacitate de a-ți controla destinul.

One thought on “„Oamenii care iubesc trăiesc într-o lume care îi iubește. Oamenii ostili trăiesc într-o lume care îi urăște. Este aceeași lume. ” – Wayne Dyer

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *