smiling happy young attractive woman in stylish white knitted sweater, scarf and hat sitting at home on windowsill at Christmas having fun holding hands up, winter forest background view, lights bokeh

“De îndată ce ți-ai înlocuit gândurile negative cu unele pozitive, vei începe să obții rezultate pozitive.” – Willie Hugh Nelson

Willie Hugh Nelson (n. 29 aprilie 1933, Abbott, Comitatul Hill, Texas, SUA) este un cântăreț de muzică country, actor și activist american. Acesta a fost membru al formației The Highwaymen, alături de Johnny Cash, Waylon Jennings și Kris Kristofferson. El este considerat unul dintre cei mai importanți interpreți de muzică country.

Always On My Mind

Una dintre piesele care l-au consacrat este „Always On My Mind”, care nu este considerată doar o piesă clasică a genului country, ci o piesă clasică a întregii industrii muzicale.

De-a lungul timpului, nenumărați artiști au lansat propriile înregistrări ale acestei melodii iconice, dar niciuna nu este probabil mai admirată ca versiunea lui Willie Hugh Nelson, de pe albumul său din 1982 cu același titlu.

Interpretată într-o manieră tristă, piesa lui Nelson a ajuns pe locul 1 în topul Billboard’s Hot Country Singles din acel an, petrecând două săptămâni în frunte și un total de douăzeci și una de săptămâni în top.

Cântecul s-a descurcat bine și la radio Top 40, ajungând pe locul 5 în Billboard Hot 100 timp de trei săptămâni și a rămas în top timp de douăzeci și trei de săptămâni. Însă și mai important este faptul că, hitul a atras în cele din urmă haiducului original trei admirabile premii Grammy în 1983, câștigând premiul pentru Cea mai bună interpretare vocală masculină, Cântecul anului și Cea mai bună melodie country.

„Always On My Mind” al lui Nelson a primit din partea Asociației de Muzică Country, distincția de Cântecul Anului, timp de doi ani consecutivi.

La aproape un deceniu de la lansare, single-ul a primit și certificarea de platină a RIAA (Recording Industry Association of America).

CITATUL ZILEI: “De îndată ce ți-ai înlocuit gândurile negative cu unele pozitive, vei începe să obții rezultate pozitive.” Willie Hugh Nelson

Gânduri pozitive, citate, aforisme, maxime și cugetări de autori celebri, pentru cei care luptă să le fie bine, care vor să facă bine și care vor să iasă din tipare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *