Microsoft Tech Day ed 4

Începe a patra ediție a Microsoft Tech Day

În perioada 24 – 26 noiembrie va avea loc cea de a patra ediție a evenimentului Microsoft Tech Day. Pasionații de tehnologie vor putea descoperi tehnologii de ultimă oră care stimulează noua generație de #Apps, #Data, #AI şi #Security.

Anul acesta, tradiționala conferință Microsoft de toamnă sub denumirea Microsoft Tech Day va avea loc online, va ține trei zile, fiind organizată pe categorii distincte iar înregistrările se fac separat pentru fiecare zi în parte.

Înregistrează-te acum și nu rata sesiunile tehnice aplicate ce te vor ajuta să ÎNVEȚI cum să construieşti soluții în moduri inovatoare, să te CONECTEZI cu experți din domeniu și să EXPLOREZI noi tehnologii prin experiențe interactive.

Program1Image

Microsoft Tech Day #AppInnovation

11/24/2020 2:00 PM

Highlights Ziua 1

  • Fii gata pentru o demonstrație aprofundată de modernizare a aplicației de la zero (aplicație moștenită) la cloud nativ cu Radu Vunvulea, șef de grup Cloud @Endava
  • Diego Assencio, inginer de soluții @GitHub, va prezenta cum să economisești timp și energie atunci când scrii cod.

Înregistrează-te acumProgram2Image

Microsoft Tech Day #Data #AI

11/25/2020 2:00 PM

Highlights Ziua 2

  • Află de la Ciprian Jichici cum să folosești instrumente care facilitează dezvoltarea de modele personalizate, cu ajutorul noilor capabilități Azure Machine Learning.
  • Andreea Pleșea de la Druid și Bogdan Dodu de la IT Assist vor face câteva demonstrații și vor oferi informații despre cum să construiești roboți în limba română și să prezinți UX bazat pe voce pentru aplicații de întreprindere de ultimă generație.

Înregistrează-te acumProgram3Image

Microsoft Tech Day #Security #Management

11/26/2020 2:00 PM

Highlights Ziua 3

Paula Januszkiewicz, CEO @CQURE,te va pune în pielea unui hacker și va face toate activitățile pe care le-ar face acesta, pentru ca tu să poți înțelege mai bine amenințările. Află dacă există o slăbiciune în acest moment în sistemul tău de securitate IT și cum să îți protejezi infrastructura în mod corespunzător.

Înregistrează-te acum

2 thoughts on “Începe a patra ediție a Microsoft Tech Day

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *