AFI Brasov - Paste 2023

AFI Brașov devine, în aprilie, scena unui festival al culorilor și al veseliei!

Copacii înmuguresc, florile, fluturii și iepurașii prind curaj să-și facă apariția în decor și mall-ul devine scena unui festival al culorilor și al veseliei. Atât la parter, cât și etajul din centrul comercial AFI Brașov s-au amenajat zone care pun în scenă această sărbătoare a primăverii și a Paștelui, cu ouă colorate și iepurași drăgălași pentru ca toți brașovenii și turiștii să se bucure de amintiri și experiențe faine la fiecare vizită în mall alături de familie.

Spre bucuria copiilor, la AFI Brașov, etajul 1 au fost aduse și câteva exemplare de ciuperci supradimensionate desprinse din cărțile cu povești.

Aprilie este luna în care sărbătorim Paștele și cum cel mai frumos cadou de sărbători este bucuria timpului petrecut alături de familie, decorul și evenimentele din mall se aliniază acestei misiuni, cu ateliere de confecționat fluturi, coșulețe, cu lansarea unei noi cărți de colorat pentru copii a simpaticului ursuleț – BAFI, cu organizarea unei vânătoare de ouă de ciocolată și cadouri surpriză pentru cei mici și cu evenimente menite să aducă bucurie, indiferent de vârstă.

BAFI și prietenul lui, Iepurașul pregătesc amintiri faine pentru toată familia în aprilie, la AFI Brașov

În 8 aprilie, cei mici pot participa gratuit la ateliere de confecționat coșulețe norocoase pentru mult așteptata Vânătoare de ouă de ciocolată, alături de meșterul popular Gabriela Bularca. Se vor organiza mai multe serii, de la orele 10.00, 12.00 și 14.00. Participarea la ateliere este gratuită, părinții trebuie doar să-i înscrie pe cei mici în avans, completând un google form pe pagina de Facebook AFI Brașov.

Legenda Iepurașului de Paște este legată și de povestea unei femei care nu-și permitea să le ofere dulciuri copiilor ei și pentru a compensa acest lucru și pentru a-i înveseli, aceasta a decorat oăule de Paște și le-a ascuns în grădină. A doua zi, copiii au văzut un iepure în grădină și au crezut că el a adus ouăle. De atunci, în fiecare an vânătoarea ouălor de Paște a devenit tradiție în anumite zone ale lumii. Și în 2023, ducem această tradiție frumoasă mai departe.

Vânătoare cu 1000 de ouă de ciocolată și cadouri

BAFI și Iepurașul vor fi prezenți la Vânătoarea de ouă de ciocolată și vor scoate chiar și Roata Norocului pentru a le oferi celor mici și alte cadouri precum cartea de colorat a lui BAFI lansată în aprilie de Ziua Poveștilor pentru Copii, stickere, insigne, sacoșe, tricouri. Toate personalizate cu prietenul lor simpatic, BAFI. Anul acesta numărul locurilor de participare la Vânătoarea de Ouă de Ciocolată a fost mărit la 300. Participarea este gratuită, dar necesită înscriere în avans pe pagina de Facebook AFI Brașov, până în data de 13 aprilie.

Și pentru că Paștele înseamnă și cadouri faine pentru cei dragi, Ajutoarele Iepurașului le împachetează gratuit la AFI Brașov. Zona de împachetat cadouri se află în esplanadă, la etajul 1 din mall în perioada 5 – 15 aprilie, între orele 15.00 și 20.00. Acest serviciu este gratuit în baza bonului de cumpărături care atestă achizițiile făcute din magazinele din AFI Brașov.

De notat că luna aprilie aduce și locații noi în mall. Se deschide magazinul Miniso.

Programul centrului comercial AFI Brașov de sărbători este:

  • 15.04: de la 10.00 la 19:00
  • 16.04: ÎNCHIS
  • 17.04: program normal, de la 10.00 la 22.00

Citește și: Care este costul unui balon gastric: merită investiția pentru pierderea în greutate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *