Cupa Veraflor 2023

A treia ediție a Cupei Veraflor la Handbal și Baschet în scaun rulant, va avea loc în perioada 16 – 17 septembrie, la Brașov

În perioada16-17 septembrie începând cu ora 08:00 la Sala Sporturilor din Brașov, va avea loc a treia ediție a cupei ”Veraflor” la handbal și baschet în scaun rulant.
Brașovenii sunt invitați la acest eveniment sportiv pentru a-i susține pe jucătorii din România și străinătate pentru care renunțarea nu este o opțiune și care ne arată că oricine, indiferent de dizabilitate, poate rămâne în mișcare.
Intrarea este liberă!

Asociația Club Sportiv Handbal Veraflor, organizatorul competiției, este un club sportiv recunoscut la nivel național, care promovează sportul și performanța în rândul tinerilor și al persoanelor cu nevoi speciale. Scopul competiției este să atragă cât mai mulți participanți din rândul persoanelor cu dizabilități către activitățile sportive, pentru o viață activă și sănătoasă, dar și cât mai mulți spectatori, care să încurajeze și să susțină acest tip de evenimente.

ACSH Veraflor se distinge ca un prestigios club sportiv cu recunoaștere națională, axat pe promovarea sportului și a excelenței în rândul tinerilor și al persoanelor cu nevoi speciale. Misiunea sa este de a facilita accesul la programe sportive integrate și performante.

Prin abordarea sa sportivă inovatoare, asociația își propune să îmbunătățească gama de servicii de valorizare, reabilitare și integrare pentru persoanele cu dizabilități.

ACSH Veraflor adoptă o poziție fermă în sprijinul egalității de șanse în sport, susținând echitatea socială și dorind să contribuie la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu dizabilități.

Sportul, în viziunea asociației, reprezintă o alternativă importantă la terapie, având un impact semnificativ asupra integrării socio-profesionale și dezvoltării personale. Prin programele sale inovatoare, ACSH Veraflor aduce o notabilă îmbunătățire în sistemul social actual, contribuind pozitiv la schimbările necesare.

Citește și: Rochiile de vara boho-chic sunt din nou în tendințe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *